Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
İlk denediğinizde hiç beğenmeyip sonrasında çok beğendiğiniz parfümler.
O benim efsanemdir Chergui. İlk nishlere merak saldığım sıralarda çok övülen Chergui yi edinmiştim. İlk koklamada tamamen hayal kırıklığı idi. Fakat burun geliştikçe ve daha sonradan şans verince aslında ne kadar güzel bir parfüm olduğunu anlamış oldum
Sel de Vetiver (deniz suyundan çıkmış üstümde tuzlu su kalmış hissiyatı tecrübesiz halimle kötü gelmişti)
Green İrish Tweed'i sevmiştim ama çok bir şey bulamamıştım fakat sonradan değerini anladım onun da.
Bir de ağırlığı meşe yosunu olan tüm parfümler. Başımı ağrıtır ve eski kafa gelirdi fakat zamanla çok sevmeye başladım bunları da.
Aklıma gelirse yazarım daha
Bottega Veneta (women) mutlaka dene o zaman Debussy. Meşe yosununun deri ve paçuli ile cinsiyetini kaybedip yasemin ile tekrar bulmaya çalışmasını deneyimlemek nefis bi' his.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Not1:karadenizli olduğumdan doğuştan gelişmiş buruna sahibim,kendisini ilerde de sevmeyeceğim.
Not2:Şimdi farkettim ki ''sonrasında çok beğendiğiniz parfüm'' yazıyormuş konu başlığında..Büyük konuşmayıp belki severim deyip toparlayım
Son Düzenleme balaban75; 13-01-17, 23:59. Tarafından yapıldı.
Reason: not2 eklendi
tucsan leather ilk kokladığımda henüz niş tarafına adım atmamıştım o yüzden çok ağır gelmişti ama şimdi vazgeçilmez ve bond amber çok aşırı gül kokusu boğmuştu beni. her iki parfümde koleksiyonumda hatırı sayılır bi yere sahip. bence kötü koku pek fazla yoktur. kokuyu henüz anlayamayan burun ve yorumlamaya henüz hazır olmayan zihin vardır. işte nacizane burada kokuları anlamak için vakit geçiriyorum çünkü henüz zihnimi açamadığım burnumun anlamlandıramadığı çok koku var
Yorum