Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İlk denediğinizde hiç beğenmeyip sonrasında çok beğendiğiniz parfümler.

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bi GİTin ya .
    Sunu denemeden ölürsem gözüm açık GİTecek .
    فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

amouage reflection ilk sıkınca le male kullanırım demiştim. sonra çok beğenip şişe aldım.
      lumiere noir i de şişe alınca nasıl fragda 4.48 vermişler diye düşündüm. bayaa kullana kullana hayran kaldım

Yorum

Ben de LIDGE diyorum.

Yorum

tom ford noir de noir

Yorum

1888 casamorati

Yorum

Encre Noir

Yorum

Ursayla pek anlaşamamıştım ilk denediğimde. Kuzenimle birlikte deniyorduk. Elimizde bandit,1740,montale aoud leather,ursa vardı ve ağustos ayıydı. 1740 teyzelerim tarafından övülmüştü. Bandit anneanne esanslarına benzetilmişti. Ursa bazen aslında güzelmiş dedirtirken bazen de çok garip bir koku ya dedirterek dengemizi bozuyordu. Aoud leather’ı hemen hemen herkes beğendi. Beğenme değil de kötü bir yorum gelmedi Aoud Leather için, Asıl konumuza dönersek ilk ursa kullandığım zamanlar kalabalık ortamlara girmeye çekiniyordum. Yaz sıcağının ve alışılmadık bir koku olmasının da etkisi var tabi. Biraz tecrübelendikten sonra kış aylarında bir dekant daha istedim çünkü kararsız bıraktırıyordu koku. İlk denediğimden 1.5 sene sonra nispeten daha iyi bir burunla kullandığım zaman içimden işte bu dediğimi hatırlıyorum. Bu yüzden farklı zamanlarda farklı modlarda denenmesi gerektiğine inanıyorum parfümlerin.

Yorum

Benim için Encre Noire ve LIDGE...

Yorum

Apls ve Leather Oud ilk aklima gelenler. Kendimi hala begenmek için cok zorladıgım bir diğer koku ise Mazzolari Lui diyebilirim. Şudur, diyemedigim tek koku bu oldu sanırım.

Yorum

Özgün kompozisyonlara sahip bir çok kokuda bu durumu yaşıyorum. Ama düşüncelerimi 180 derece döndüren koku olarak ilk aklıma gelenler Kouros ve Ursa.

Yorum

Kilian Back to Black

Yorum

Miss Dior Original Eau de Toilette.

Yorum

Ny Bond amber, git,imperial milesime ve patchuli intense.

Yorum

Memo italyan aygırı
                              git
                              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Herod
                                Memo italyan aygırı
                                git
                                Oğlum bak git neyse iğrençti abi farkındayım birşey söyleme. İlk denediğimde g.i.t. i ben de pek sevmemiştim burun kıvırmıştım ama sonradan anladım çook büyük haksızlık yaptığımı.

Yorum

İşleniyor...
                                X