Başlığı abartmamın nedeni ;parfüm merakımın başlamasını sağlayan oturduğum konutun tüm otoparkını kokutan koku slajında bir parfüme henüz ulaşamamış olmamdır. Epeyce dekant ve şişeli aldık ama malesef yayılım konusunda aradığımı bulamadım..Koku güzelliği ve kalıcılığı da geçtim artık..Ne dersiniz bulabilecez mi ?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Yayılımı fena, süper ,über, hiper,acaip parfüm hangisi?
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: balaban75 View PostBaşlığı abartmamın nedeni ;parfüm merakımın başlamasını sağlayan oturduğum konutun tüm otoparkını kokutan koku slajında bir parfüme henüz ulaşamamış olmamdır. Epeyce dekant ve şişeli aldık ama malesef yayılım konusunda aradığımı bulamadım..Koku güzelliği ve kalıcılığı da geçtim artık..Ne dersiniz bulabilecez mi ?
- 2 beğenme
Yorum
-
Eldo Rien Nükleer enerji patlaması gibi onca koku denedim saymıyorum sayamiyorum şu Rien kadar tehlikelisini koklamadim ilk formülü mevcut yarım fis sağa yarım fis sola yeterli düşünemiyorum 5 6 fis olduğunu
- 2 beğenme
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Parfums de Marly Pegasus şahane bu konuda. Sonra designerlardan 1 milion Absolutely Gold, JPG Ultra Male.
Bond No 9 Newyork Amber, Montale'in hemen hemen tüm parfümleri..
Dior Sauvage 9 10 fıs sıkınca aynı şekilde bütün evi sarıyo kokusu.
- 1 Beğen
Yorum
-
Öyle 100 metreye yayılan koku hele kışın,benim rastladığım 90 larda bu hacı yağı tabir edilen esanslar vardı 5.kata çıkarken tüm katların koktuğunu çok iyi biliyorum
Tabi parfümlerde böyle bir şey yok enazından ben rastlamadım görmedim.
Benim aklıma ilk gelenler
Dior cuir cannage - Matrai altuğ beyde vardı,3 gün tende kokusu kalıyor,fakat son gelenler dior spliti yapılmıştı aynı performans yok!
Ormonde jayne nawab of oudh -Azzura da varSon Düzenleme asilx; 17-02-18, 17:55. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum