Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hayalinizde ki parfüm nasıl olmalı!!!

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hayalinizde ki parfüm nasıl olmalı!!!

Bu parfümü sizde yapabilir, hangi notalar olabilir ya da hangi parfümleri birleştirip onları tek bir parfüm haline getirebilirsiniz?
    Mesela coromandel gibi bir kokuya aventus katıp eski küflü kokan ananas bence çok güzel olabilir.
    Birlikte kullandım çok iyiydi
    Badem ananas tütün ve vanilya birlikte kullanılabilir örneğin...
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Öncelikle, adı yelbüke olsun.
    Topraksı bir patchouli, yanık meşe aromalı viski, pipo gibi tatlı değilde kesif, acımsı ve kuru bir Çelikhan tütünü (ya da sadece nikotin) temelinde giden, safran ve hayvansal notaların küçük dokunuşları ile harmanlanmış bir parfüm hayal ediyorum. Yeterince kısa ve uygun bir de açılış eklenirse Dark Lord ile kapışırız.
    Muhtemelen vardır böyle bir şey?
    Son Düzenleme marooned; 14-07-18, 21:24. Tarafından yapıldı.

Yorum

Iki çeşit hayalim var hatta biri hayal şöyle ki;

1-) Şişesi en az 3599₺./49ml. olup kokmamalı fakat insanlar onu kokuyormuş gibi sanmalı-lanse etmeli. Soyut bir iş aslında ama gayet maddeci. Paradoks!!!

2-) Diğerlerini ise zaten yapıyorum.

Yorum

Adı Truva olsun

içinde Çanakkale’nin meşhur domates tarlalarının çiğ kokusu, Truva atının o ahşap kokusu, zeytin ağaçlarının gölgesinde Ege’yi seyrederken denizden esen Meltem’in kokusu olsun içinde. Bir puro yakayım akşamına yanında bir yudumda içkim olsun bir dilim kavunum ve peynirim masamda dursun.

Yorum

Hayalimdeki parfümün yapılmışı var.

Kendim, kendim için hazırlasam; beni anlatan, çok katmanlı, keskin geçişli, en konsantre, en doğal haliyle şu notaların kendimce en’lerinden örülü bir kompozisyon olurdu:

Tuberose, vanilla, peach, jasmine, rose, orchid, gardenia, raspberry, blackcurrant, soft pepper, milk, honey, almond, orange blossom, cherry blossom, heady white flowers, powdery notes, tiare, white chocolate, ginger, cinnamon, cream, caramel, amber, tonka bean, musk, leather, cashmere wood
          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• matrai
            matrai Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            dewnew bir an ponzu soslu somon carpaccio tarifi sandım

• dewnew
            dewnew Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Tercihim, soya soslu pekin ördeği, tatlı ekşi sosla sebzeli noodle eşliğinde.
            Onlar sevdiğim notalar, elbette hepsi dahil olmadan ve sadece en’ler ile.

Gül,Oud,misk,amber içeriğine sahip hepsi hissedilebilecek fakat yormayacak tarzda kullanılmış kırmızı meyvelerle yumuşatılmış tarzda bir koku olurdu heralde

Yorum

İşleniyor...
          X