Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Gucci envy'nin sahtesi gerçeği nasıl anlasilir

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Gucci envy'nin sahtesi gerçeği nasıl anlasilir

Herkese merhaba..Gucci envy buldum yakın zamanda istanbulda..Bu küçük bi pasajda kilian 100 lük refil tester satanda bi dükkan..aslında ilk gözüme çarpan gucci envy vintage oldu kutusuz..bikac bildiğim koku kokladım sorun yok ama haliyle güven işi bu is..kurt düştü mu içine olmuyor..neyse bu parfümün gerçek sahtesini nasıl anlarım..

Orjinal siseye doldurulmussa anlayamazsin ki oyledir diye tahmin ediyorum. Tahtakale sisli menseli bu tester dedikleri parfumler. Onlar da kalite kalite degisiyor anladigim kadariyla. Pahali parfumleri orjinal parfumden turetme seklinde yapanlar da var. Neler var neler.. Cevizlibag, topkapi, levent civari matbaalarda koli koli guncel parfumlerin kutulari basiliyor. Genel gorusum 100 tl de olsa risk almaktir bu tarz urun alisverisleri.

Simdi biraz da urun bazinda dusuncemi belirteyim. Parfumun kokusunu biliyorsan, kapagina bak yipranma var mi? Zorlayarak acilmis yahut siringayla doldurulmus olabilir. Parfumun kokusu ilk anda ayni gelebilir fakat 10 dakika sonra kolonya vari bir degisim gosterebilir. Parfum sisesinin icinde parcaciklar, tozlar yahut benzer maddeler varsa sahtedir. Sprey hortumu genelde seffaf ve nizami kesilmis olmali. Sise eski ve yipranmis ise sahtedir. Siseyi salladiginda sivida renk degisimi oluyorsa sahtedir. Bu kriterleri kontrol edip bir sorun gorunmuyorsa ve firsat diye dusunuluyorsa alinabilir. Ama pek mumkun olmuyor genelde hayal kirikligi ile sonuclaniyor.

Yorum

• erdembaba
      erdembaba Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Aslında optuna hocam almak değil ben o hatayı daha önce yaptım bu islere bu kadar girmeden.. sadece bugün elime aldım dedim bu parfumde farklı bi durum olabilir mi? Artık üretilmiyor diye neresine nasıl bakılır diye..fikirleriniz için çok teşekkür ederim

Fikrimce en iyi yöntem kokuyu daha önceden bilmek ve kullanmış olmak,dikkat edilecek bir nokta da renk tabi internetteki fotoğraflarda ışıktan dolayı farkedebiliyor,örnek bir resim var.
    Soldaki açık renk gerçek olan.
    birde dekant olarak bir resim ekleyeyim.

Yorum

İşleniyor...
    X