Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
2000 yilindaydı sanırım belki 2001, madigan almistim sari sise. Daha onceleri ise amcamın hediye ettigi rebul silver ve annemin sık kullandıgı bellisima deodorant vardı..Kokuda cinsiyet ayrımına o donemde itiraz etmişim demek ki..
old spice ne iyi bir kokuydu o deodorantın kokusunu hala çok iyi hatırlıyorum,tv de reklamları da çıkardı sürekli.
keşke saklasaymışız bir kutu ben cocacola saklamayı tercih ettim.
2 sene önce 1 şişe dolu mavi capitol'ü vermiştim birine kullanmıyorum diye. Ama sırf bu kadar adının geçmesi anılardan dolayı çoğu insanın. Yoksa ıslak mendil kokusu gibi hiçbir özgün yanı yok.
90ların sonlarına doğru Giorgio Armani Eau Pour Homme,Kenzo Jungle Homme ve tabii ki JPG Le Male kullanıyordum, şimdiki formulasyonlarını bilmiyorum ama o zamanlar hepsi şahane kokulardı
Old Spice, Capitol, Snop, Jagler, Akat, ve Dunlop lar yeşil ve mavi, en güzeli hangisi derseniz Old Spice number 1 sonrasında Akat geliyor, yalnız Akat yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 çeşit vardı, Yeşil olanıydı benim kullandığım 2000 li yıllarda :-)
Jaguar, Jaglar, Old Spice, Azzaro pour Homme ve tabii ki Chrome ve Chanel'iin Antaeus'u (böyle mi yazılıyordu)..ama 90'ların dönüm noktası: Kenzo ve Issey Miyake...bir de Davidoff'un "Good Lİfe"ı vardı müthişti...
Dolce, Tendre Poison'a benziyor mu? Dün ilk kez tester'ını buldum ve denedim. Cabotine de Gres'i hatırlattı hemen. Tendre Poison ve Cabotine benzer kokular deniyor. Dolce ile Tendre Poison şişeleri de çok benziyor...
Yorum