Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Anne / Babanızla bütünleştirdiğiniz kokular nelerdir?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Hahaha müthiş başlık çok hoşuma gitti .
    Annecigim : bellisima
    Babam : başta arko cool sonra davıdof cool water daha sonra creed green ırısh tweed .

Yorum

Sadece dedemi söyleyebildiğim için Aramis Classic eskisi kadar performanslı olsa keşke😊

Yorum

Annem - Elizabeth Arden Green Tea
        Babam - Kenzo Pour Homme

Yorum

İkisi de toprak oldu. Zihnimde annem, Chanel No.5 ve YSL Opium'la özdeşleşmiş, babam da Guerlain Vetiver ve Maurer & Wirtz Tabac Original ile. Havalar biraz düzelince mezarlarını ziyaret edip onlar için kendi uygun gördüğüm parfümlerden sıkayım biraz. Mezarlarında ters dönmezler umarım

Yorum

Bazıları günümüz bazıları geçmişte olmak üzere:

Annem > Oud İspahan, Moulin Rouge, POAL, Guerlain Mandarine Basilic, Lolita Lempicka. Ayrıca Roja Dove Vetiver ve Enigma'yı kullanmasa da çok fazla övmüştü ben kullandığımda o da aklıma geldi .

Babam > Grey Flannel, Anteus, Davidoff Cool Water, Aramis, Dior Homme İntense, ADP Essanza, Creed parfümlerinin bir kısmı, D&G The One.

--
            Anne - baba denmiş olsa da babanem de Samsara, Chanel No 5 gibi birçok klasik kullanırdı, o aklıma geldi geçmişe yapılan vurgudan sonra.

Yorum

• ibrhm
              ibrhm Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Uluç bey, acqua di sale de severdi sanki😄

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Aynen seviyordu Aqua di sale'yi Sevdigi cok var ama konu geçmiş odakli oldugu icin agirligi eskiye verdim

Babam; Obsession ve madalyonlu, plaketli, diplomalı, sertifikalı her tür yeşil Brüt.
            Anam; Viva Cappio klasik.
            Hadi bir de en değerlim birader; Maalesef Cedrat Boise ve neyse ki; Encre Extreme.

Yorum

Hugo Boss Velvet Amber......Ne zaman kullansam ya da koklasam 10 yıl önce kaybettiğim babam aklıma gelir,onu hatırlatır garip bi şekilde bana.Hüzünlenirim.Bugün uzun bi aradan sonra yine kullandım ve hatıralar...

Yorum

• Kadir.tbk
                Kadir.tbk Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Allah gani gani rahmet etsin.Negüzel bişey koku hafızasıyla bi markanın kokusu ile onu yakalamak yaşamak.

• uyar48
                uyar48 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Teşekkkür ederim.Kadir Bey.Allah sizlere ömür versin.Küçükken hayal meyal hatırlardım aynı tonda bi koku kullanırdı, hatta arabanın içine de sıkardı.Gerçekten bazı kokular çok şey anlatıyor-yaşatıyor insana.

Babam - Amber

Yorum

Babam önce pino sonraları drakkar noir kullandı iki kokuda beynime kazınmıştır. Şimdi benim dolabımda drakkar hiç eksik olmaz ama eski halinden eser yok o ayrı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

İşleniyor...
                X