Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tester Parfüm Gerçeği

Çökme
Sabit bir konu.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #31
    Elinize saglik l, bilgilendirici bir aciklama olmus. Milletin parasini caliyorlar resmen. Tabi duty free etiketli ve hologram sticker uzerinde original yazan parfumleri de es gecmemek lazim. Yillardir seyahat ediyorum bugune kadar duty free’de duty free etiketli bir parfume denk gelmedim gormedim ve hala bunu gercek sanip alan insanlarimiz var maalesef.

    Yorum


    • #32
      Bu aralar, o taraflardaki evimin tadilatı için sıkça uğramak zorunda kaldığım Kartal Koçtaş'ın otoparkında, bütün ekibi ve işi organize eden ustanın arabasının önünde ustayla beraber sigara içiyoruz. Beyaz bir araba önümüzden geçerken yavaşlıyor. Açık camdan şoför bana doğru "Afedersiniz, bir şey sorabilir miyim?" diyor. Adres ya da yol soracak diye düşünüp "Tabii, buyrun" diyorum. Sonrası şöyle:

      - Ben, Free Shop'ta çalışıyorum da hocam...
      - Aa, öyle mi?
      - Evet
      - Bagajınızda bir sürü parfüm vardır eminim? Hepsi de çok uygun fiyatlıdır...
      - E... Evet, ben...
      - Hala bu numarayı yiyen çıkıyor mu?
      - ...
      - Sahte parfüm kakalamak için öyle yanlış birine denk geldiniz ki, hayal bile edemezsiniz.
      - ...
      - Neyse, olur böyle aksilikler. Sizin ve plakanızın bir fotoğrafını çekmek isterim anı olarak.

      Ve vınnn...

      Yorum


    • #33
      Yeterince güvenmediğinz yerlerden almayın bu işi yapan ve yıllarını verenler var. Nasıl ki her kasaptan et alınmıyor her testerr satan parfümcüden de parfüm alınmaz. Evde kimyasal bileşim yaparak bile tester satmaya çalışanlar bile vardır herhalde

      Yorum


      • #34
        Orjinal yazı sahibi: daredevil
        Millet bu yazımı okuyunuz önemli bir konu paylaşmam lazım.

        Son dönemlerde Boyner vb bazı mağazalarda tester denemek çok zor farkındaysanız. ben bazı az bilinen parfüm satıcılarıni arastırdım. ve bir sonuca vardım. bu tarz mağaza zincirleri (hepsi değil bazı bölgelerde) elindeki fazla testerları( her ay her parfümden 1 tane birikiyor) el altından satıyor. peki bunu nasıl anladım. size bahsettiğim az bilinen satıcılardaki şişleri dikkatlice inceledim. mağaza zincirlerinde bazı tester şişlerinin önüne TESTER cıkartması yapıştırılır. Bu şişenin aynısını ,dediğim satıcıda gördüm. adama sordum bu cıkartmayı siz mi yaptınız adam ne desin, mağazadan bu şekilde gönderdiler. demem o ki ayak altında cok iyi gibilimekteyiz haberimiz yok. ulan pandemi döneminde nasıl tester kalmaz kimsenin denediği yok ki be aga. mağaza çalışanına sordum adam bir anda kekelemeye başladı (boyner). Neyse durum böyle. eskiden zırla tester denenirdi şimdi 1 tane yok boynerde.
        Birkaç yerde daha duydum bunu şaşırmam açıkçası...

        Yorum


        • #35
          bazı yerler tek tük satabiliyor. örneğin nokta kozmetik ,pitane, my kozmetik. fakat ellerinde 1 veya max 2 tane olur genelde. ve böyle güvenilir yerlerden alırsanız bir sïkıntı çıkmaz. fakat bir de sahte testerlar vardır. allah göstermesin bu kadar kalitesiz olunabilir. neyse. zamanında bir yerde A parfümünün testerını almıştım, boyner ve sephorada kontrol ettirdim sıkıntı yoktu. ellerinde sadece 1 tane vardı . yani eğer alma imkanınız varsa tester alınabilir fakat unutmayın , piyasada satılan testerların %98 i sahtedir .


          ​​​​​​ha bir de parfümania gibi yerlerden kesinlikle uzak durun böyle stoklanacak kadar çok tester satmak imkansızdır.

          Yorum


          • #36
            Bir kartela içinde sample diye satılan ufak şişeler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

            Yorum


            • #37
              Testere para verecek kadar zengin değilim😀

              Yorum


              • #38
                yazı güzel ama sizin site ve sayfalar dahil neredeyse tüm dekantçılar, siplitçiler tester(kutusuz ürün) satıyor.bu kadar tester nerden geliyor anlamıyorum doğrusu

                Yorum

                İşleniyor...
                X