Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sahte Ve Orjinal Parfümü Ayırt Etmek Ve Sahte Parfümden Korunmak

Çökme
Sabit bir konu.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #46
    Daha önce sormuş oldugum, 50 ml parfümler daha az riskli mi sorusuna kendim cevap buldum maalesef, değiller.
    Ilginç bir şekilde, şişe tamamen orijinal olan 50 ml parfüm aldım ve içinden sahte parfüm çıktı.
    Nasıl yapıyorlar anlamadım, şişenin orjinalligine de parfümün sahteligine de çok eminim çünkü.

    Yorum


    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Geçmiş olsun. Seri üretim değil, butik sahtekara denk gelmişsiniz demek ki. Bazı 2. el sitelerde boş şişe satışları oluyor. Hatta çöpten bile şişe toplanıp doldurulduğunu duymuşluğum var. "Kutusu hasar görmüşleri ihaleyle alıyoruz, kutusuz satıyoruz"cuların da çoğunlukla 2. el şişe doldurduklarını düşünüyorum, böyle parfümlerin satıldığı ve sonra kapanan bir dükkana denk gelmiştim. Şişeler bariz yıpranıktı.

    • daredevil
      daredevil Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Rayiha hanıma tamamen katılıyorum çünkü çok tecrübe ettim o satıcıları. 9 10 şişe almışlığım var hepsi çöpe gitti. 50 ml parfümlerin sahtesi pek yok fakat jelatinli sıfır ürünlerde geçerli bir durum bu. Böyle satıcılar fiyatları çok ucuz koymazlar ki inandırıcı olsun. Aldınğınız tam dolu şişelerde kılcal çizikler çoksa veya sprey kısmında çizikler ve yıpranmalar varsa bilin ki o parfüm şişesini birisi önceden bitirmiş ve başka bir kurnaz şahıs o şişeyi tekrar doldurup size satmıştır. Geçmiş olsun bu arada

  • #47
    Güncel sahte parfüm envanterine ulaşmak için bir yöntem önerisi
    1. Popüler parfümleri pazaryeri türündeki satış kanallarında arayın ve gelen sonuçları "artan fiyat" olarak listeleyin.
    2. Gerçek olamayacak kadar ucuz fiyatlı ürünlerin satıcılarının mağazalarına gidin, tüm parfümlerini "azalan fiyat" olarak listeleyin.
    3. En pahalı parfümü bile normal fiyatının çok altında kalıyorsa, tebrikler, "güncel sahte parfüm envanteri"ne ulaşmış oldunuz.
    Emin olmadığınız kanallardan almayı düşündüğünüz parfüm bu listeye dahilse 2. kez düşünün.

    Yorum


    • #48
      Evet malesef ulkemizde hersey pahali olmaya devam ettikce ucuz ve replika urunlere talep artacaktir.. bende letgo uzerinden dolandirilanlardan biriyim. Dolap gibi benzeri uygulamalarda da bu kisiler bir hayli fazla. Belli basli seylere dikkat ederek guvenilir yerlerden almakta fayda var tabi aldigimizda bile bir kuslu olusuyor mesela benim yakin zamanda soyle bir deneyimim oldu morhipo uzerinden boyner guvenceli satici morhipo sekilde Mont Blanc Explorer aldim urunu boyner magazasindan teslim aldim kutuda bir problem gozukmuyordu hatta magazada karsilastirma yaptim daha sonra urunu actigimda kapagin ustu kilcak ciziklerle doluydu fakat sisede de ofsayt bir durum yoktu kokuya baktik onda da problem gozukmuyordu eve geldim kapagini hassas terazide olctum kuzenimde kendi urunun kapagini olctugunde agirliklari ayniydi. Peki neden cizikti bilmiyoruz ama soyle bir yol izledik kutunun icinde sallana sallana kapagi kartona degdigi ve oynadigi icin cizildigini dusunduk. Urunu karsilastirmak ve bahsedilen bazi seylere dikkat etmek urunu olcmek cok cok onemli.

      Yorum


      • #49
        Sağdaki orijinal, genelde her yeri kopya etselerde atomizerin içindeki plastiği kopya etmiyolar burdan anlayabilirsiniz %100 orijinal olup olmadığını
        Son Düzenleme necatifrangrncllctr; 21-01-24, 00:55. Tarafından yapıldı.

        Yorum

        İşleniyor...
        X