Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Reformüle Olduğuna İnandığınız Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Reformüle Olduğuna İnandığınız Parfümler

Biz parfüm severler ilk şişelerini beğenerek bitirdiğimiz şişelerin veya daha önceden deneyimleyip aklımızda alınacaklar listesine eklediğimiz parfümleri bir gün mutlaka alırız. Ama o ilk deneyimimizde yaşadığımız o hazzı bu sefer alamayız. Ya birşeyler eksik gelir ya da sulandırılmış hissi uyandırır. Daha sonra da internette aramaya koyuluruz acaba bu parfüm reformüle mi oldu diye ve çoğunlukla böyle bir yazıya ulaşamayız. Sizin herhangi bir yerde bu konuya denk gelmediğiniz fakat reformüle olduğuna inandığınız parfümler hangileri?

Dior homme İntense
    Amouage jubilation

Yorum

By Killian Love
      Aromatics Elixir
      Ck One
      Thierry Mugler Angel

Yorum

• murrjm
        murrjm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Love doğru ise yıkım !

Comme des Garçons 2 EDP

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anigemini View Post
      Comme des Garçons 2 EDP
      şaka olmalı

Yorum

Aynı zamanda Comme des Garçons 2 Men’de reformüle olmuş diyor fragrantica yorumlarında.

Yorum

Günümüzde halen parfümerilerin raflarında bulunan eski 80-90 lı yıllarda çıkan masculen parfümlerin hepsi.
          PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

Bond amber ve jubilation

Yorum

bond amberidemi kaybettik

Yorum

• Azzura
                Azzura Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                2013 de aldığım şişeli koku ile Yeni aldığım şişeli koku arasında çok fark var eski olan daha yoğun Gül temalı Yen'i olan daha fresh ve daha amber yoğunluklu geldi eski biraz daha masculen Yen'i biraz da feminem

Arkadaşlar sıkıntı büyük. Youtube'da parfüm yorumları yapan bir vlogger'ın Dior Prive koleksiyonu videosunu izliyodum. Bu mayıs ayında çekmiş video'yu.

Söylediği şu ki "Ne yazık ki bu son aldığım Oud Ispahan önceki şişeme göre çok çok zayıf ama yine de güzel parfüm".

Anlayacağınız Oud Ispahan'a da kıymış Dior. Geçmiş olsun 😊

Yorum

• murrjm
                murrjm Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bu koku listemdeydi. Şimdi içimde hep bir kuşku olacak !

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bu gibi durumlar beni parfüm depolamaya iter oldu. Parfümlerini tadını doyasıya çıkaramadan, treni kaçıyorum hissiyle satın alıyorum.

• Burakkk
                Burakkk Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Dior'un huyu oldu bu. İlk çıktığında beğendirmek adına yüksek performans. 1 2 yıl sonra hafiften su katmaya başlıyolar. Sauvage için bile konuşulmaya başlandı bu durum yabancı forumlarda özellikle 2017 üretimler için.

JPG Classique edp kesinlikle

Yorum

• Burakkk
                Burakkk Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Size tavsiyem Jean Paul'ün EDTsini kullanmanız. İlginç ama daha kuvvetli. Geçen sene kız kardeşime aldım hediye. Hala oldukça güçlü bir parfüm silaj ve kalıcılık anlamında.

Anlaşılan 70-80-90 lı yıllar gibi (gerçi burada bulunan bir çok kişi özellikle 80 li yılları bilmez, yaşları nedeniyle) eski kafa ama hem fresh hem de kuvvetli parfümler üretip bir süre sonra -kısıtlamalar nedeniyle- reformüle etmeyen Slumberhouse tipi firmalar lazım. Günümüzde her nasılsa eski kafa parfümlere karşı 20-30 yaş arası yabancılarda karşıtlık var. Şu anki parfümler de ortada önceki aldığın parfüm sonraki ile aynı olmuyor, eğer trend buysa kusura bakmasınlar. Özellikle boozy tarzda parfümlerin daha fazla üretildiğini de görmeye başladım.
              Son Düzenleme CNYT; 23-10-17, 01:30. Tarafından yapıldı.
              PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

Bu başlığa girmeye korkar oldum !

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                  KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Kilian Love dan başlayabiliriz hocam

• murrjm
                  murrjm Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Aman diyeyim Ragıp hocam :/
                  Hâlâ daha bulunabiliyorken yedeklemek şart oldu.

ispahan mı..şişesini alamadan ..diorun tarzı bu zaten güzeli bozmak..

Yorum

Frederic Male Musc Ravageur edinmeyi düşünüyorum.Reformüle olduğu söylenirdi hep.
                  Batch kod,şişe,ambalaj farklılıklarıyla ilgili dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

Yorum

İşleniyor...
                  X