Önemli olan ruh güzelliği desek de, dış görünüşümüz kötüyse maça 1 - 0 yenik başladık demektir. Ne yazık ki tam da bu yüzden, parfüm endüstrisinde şişe tasarımı çoğu zaman kokudan daha başarılı olabiliyor. Peki bunun tam tersiyle karşılaştınız mı? Şişesini çöpe atasınız geldiği, ama koku olarak çok başarılı bulduğunuz parfümler var mı? Mesela benimkiler şunlar:
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Şişesinden nefret ettiğiniz başarılı parfümler
Çökme
X
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Yok artık! İnternette gezinirken sürekli sayfa yanlarında bu parfümün Gold versiyonunun reklamı çıkıyordu. En sonunda geçen günler sıkılıp, bu nedir ki ya ne gereksiz bir iş, camsilin altın kaplama bir özel serisini niye çıkarırlar ki diye tıklamıştım ki; sonra anladım Moschino'nun parfümüymüş, çok şaşırmıştım.
Bu versiyonunu ise şimdi gördüm. Hani altın kaplama olan yine biraz farklıydı ama bu klasik Fresh Couture'si şaka gibi. Losyon rengi, yazı tarzı falan eve temizlikçi gelse direkt alır kullanır...
-
Moschino bu konuda bir numara..ayıcık mayıcıkları da var :-) Ama parfümü yine de merak ediyorum...çok iyiymiş .-)
-
Moschino her sektörde bu tip şeyler yapıyor. Mesela yara bandı şeklinde kadın çantası ben de bu şişeyi çok orjinal bulup beğeniyorum.
-
Frederic Malle’nin şişelerde yeniliğe gitmeleri gerekiyor bana göre sonuçta yüksek rakamlara satılıyor şişesininde uzaktan bakıldığı zaman dikkat çekmesi lazım
Yorum
-
En ucuz parfümün jelatinini açsanız geri veremezsiniz. Ama bu markada ne jelatin, ne etiket, hiç bir güvenlik önlemi yok. Kutu açıksa spreyde emniyet var mı diye bakıyorsunuz, markette satılan deodorantların spreyi basınca kırılır, 1500 liralık şişede öyle bir mekanizma da yok. Bir ürün iade alınıp yeniden satılıyorsa, müşterinin aldığı şişenin açılmadığından emin olması gerekmez mi?
-
Yorum