Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Seksi Kokan Afrdodizyak Parfüm Gerçeği

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Seksi Kokan Afrdodizyak Parfüm Gerçeği

Google aramalarını ve algoritmalarını incelerken ülkemizde parfüm üzerine en çok aranan kelimelerin Seksi kokan parfüm veya Afrodizyak etkili parfüm olduğunu gördüm. Şaşırdım mı? Tabiki de şaşırmadım. Maalesef ülkemizde parfüm ya karşı cinsi etkilemek için ya da kötü kokuları bastırmak için kullanılıyor. Yani bizim ülkece parfüm hobisinde gideceğimiz daha çok uzun yol olduğunu kanıtlıyor.
    Zaten ülkemizde de bir ara moda olan afrodizyak parfüm modası bu pazarlama stratejisinin bir gerçeği. Talep olan bir yerde uyanıklar tarafından arz kaçınılmaz olur. Ne yazık ki bu parfümleri alan vatandaşlarımızda bu parfümleri alıp kısa yoldan sonuca ulaşmaya çalışıyor. Hayır varsa böyle afrodizyak etkili filan bir parfüm söyleyin de bizde bilelim.

Tamam seksi kokan parfüm konusuna bende katılıyorum bu şekilde parfümler var. Ama bu bilinç altı veya yaşadağımız olayların etkileşiminden ibaret yani herkes te aynı etkiyi yaratacak diye bir kaide yok. Sizin bildiğiniz şu seksi kokan parfümlerden varsa yazın da insanları boş yere aratmayalım

Seksi kokan parfümler yoktur seksi kişiler vardır diyerek konuyu başka yere çekeyim ) Serge Lutens bir röportajında çekici birisinin kullandığı kötü bir parfüm bile etkileyici gelebilir gibisinden birşey demişti. Buna katılmakla birlikte parfümü kişiliğinle,hayat tarzınla ya da giyiminle özdeşleştirecek şekilde kullanmaya daha çok katılıyorum. İşin özeti kendine yakışanı seçince parfüm seksi ya da karizmatik,etkileyici vb kokabilir.

Yorum

malesef sex sells meselesi.. parfüm reklamlarının da zaten yarısından fazlası alttan alta bunun üzerine karşı cinsi etkilemek.. fizyolog bi hocamızın dedikleri aklıma geldi '' lan böyle bişey olabilir mı sıkıyorsun üzerine saldırıyorlar değil bin, milyonlarını verir insanlar böyle bişey olsa '' )

Yorum

Aleron Afrodizyak Etkili Parfüm Ürünün ağırlığı: 100 ml Ürünün işlevi: Afrodizyak; kadınlar ve erkekler üzerinde kısa sürede çok hızlı ve şiddetli etkisini gösterir. Bir anda tüm duyu organlarının uyarılması cinsel hormonları standardın üzerinde salgılanmasını sağlar. Doktorlar tarafından önerilen birçok kökü (hindistan cevizi, istirdiye, garum, passiflora quadrangularis, fluoksetin, meskalin, lapis lazuli, moringa oleifera vb...) içerisinde barındıran Aleron Parfüm, tüm duyu organlarının uyarılması ve cinsel hormonları standardın üzerinde salgılanmasını sağlar. Aleron parfüm özel formülü ile partnerlerde gözle görülür değişiklikler yaratır.

Hepsiburada'da karşılaştığım bir parfüm açıklaması nota mota yok doktor ne yazdıysa bam bam bam.... Bu ne yaa her doktorun söylediğini not edip sonra bunları karıştırıp şişelemişler al sana afrodizyak parfüm. Ne günlere kaldık ya

Yorum

Click image for larger version

Name:	git la.jpg
Views:	4282
Size:	126.2 KB
ID:	45628 forum olarak tepkimiz böyle sanırsam :d

Yorum

bi de içinde var dedikleri fluoksetin antidepresan, meskalin ise lsd türevi diye biliyorum , cidden güzel karıştırmışlar herşeye çözüm

Yorum

• ali
              ali Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              aynen meskalin bir çeşit kaktüs

Kimsenin üstüne atlayacağımı zannetmemekle birlilte tütün ve deri notaları bana seksi geliyor. Sanki bu iki nota tenle çok iyi bir uyum sağlıyor.

Yorum

- Abi bana bayan azdırıcılı bir parfüm önerir misin,

- Benim bi afrodizyaklı parfüm vardı herkes bitiyordu,

- Afrodizyaklı parfümlerde vardır sende ha o kadar parfümün var..
              - Var tabi, bir sıkıyorum yoldan geçen üzerime atlıyor dayanamıyor.

Yorum

Kesinlikle böyle kokular var!
                Belli kokuduyusunun taşıyıcı sınır hücreleri limbik sisteme doğrudan bağlıdır.
                Gerçekten bazı parfümler büyük bir güç sahibidir...
                Çok uzatmadan kactane örnek verelim.
                İlk önce Kouros vintage. Tam bir bomba!
                Şalimar
                Kilianin Voulez Vous Counter Avec Moi...
                Daha ÇOK var...
                Son Düzenleme Sofya; 02-10-17, 22:29. Tarafından yapıldı.

Yorum

• harunozkan89
                  harunozkan89 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  valla ben kourosu sıktım kactı yanımdan tüm kızlar

Tabii ki karşı cinsin üzerine atlaması vs. eylemler olası değil medeni toplumlarda. Ancak bu tarz parfümlerin yani karşı cinste olumlu izler bırakan parfümlerin olmadığını söylemeyin lütfen.

Yorum

Bir ara Pomegranate Noir için de bu söyleniyordu.

Yorum

İşleniyor...
                  X