Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü/Kokuyu Denediniz / Test Ettiniz

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #46
    Adp Leather. Taze taze sıktım hemen. Koku sert bir süet kokusuyla açıldı çok şaşırdım. Ben daha turunçgil ağırlıklı başlar diye bekliyordum. Bu süet kokusu 15-20 dk sonra tozlu bir deri kokusuna dönüştü, turunçgillerde eşlik etti. Deri kullanımı çok iyi. Birçok parfümde koklanan plastiğimsi kokuya rastlamadım. Turunçgiller giderek daha çok etkisini göstermeye başladı. Gayet temiz kokuyor. Benim beğenime uygun ama ben genel beğeniye uygun olduğunu düşünmüyorum. Tatlılık hissetmedim. Deri seven arkadaşlara kesinlikle öneriririm.




    Yorum


    • #47
      Dün Mancera - Cedrat Boise denedim. Aventus'a da pek benzetemedim. Daha meyve yoğunluklu, o dumansı hissiyat yok. Kalıcılık olarak fena değil, belki Aventus'tan bile iyi o konuda. İkisinden birini seçecek olsam Aventus'u seçerim ama fiyatı daha makul seviyede olmadığı sürece 1 şişe daha Aventus satın almayı düşünmüyorum, o ayrı.

      Yorum


      • #48
        Byredo Black Saffron.

        Tom Ford Tuscan Leather'dan deriyi azaltıp aynı miktarda ahududu notası eklenmesiyle oluşmuş bir parfüm.Kısacası terazi Tuscan Leather'da deriden yana ağır basarken Black Saffron'da ahudududan yana ağır basıyor.

        Yorum


        • #49
          Bugün Sephora ya gittim.Bileklerime Hermes Jour ve Hermes Jour Absolue sıktım.Eve geldikten sonra üzerimden harika,tertemiz bir koku almaya başladım.Acaba hangisi diye anlamaya çalışırken,kokunun koluma sıktığım ve sıktığımı tamamen unuttuğum B.Balenciaga dan geldiğini farkettim😄Daha önce de deneyip beğendiğim bir parfümdü.Hala kolumu burnuma götürmesem de kokusunu alabiliyorum.Tertemiz,ferah,insana tazelik veren bir yapısı var.Hem beyaz çiçekler,hem de biraz ekşilik hissediyorum ama rahatsız edici düzeyde değil.Balenciaga parfümlerini genel olarak beğeniyorum.

          Yorum


          • #50
            Annemle mona di orio vanille test ediyoruz. Hangi kokuları alıyosun dediğimde vanilya ve karanfili çıkardı hemen 😛 Yani benim kadar ilgilense bu hobiyle ortaya bir canavar çıkar çok net

            Yorum


            • #51
              Bugün son günlerdeki temiz kokulu parfüm takıntım yüzünden Miracle a bakmak için Sephora ya uğradım.Mağazada dolanırken bir de ne göreyim,geçen sene büyük merakla beklediğim,defalarca ne zaman gelecek diye sorduğum ve artık tamamen gelmesinden ümidi kestiğim Mon Paris raflardaydı..Büyük merakla parfümü koluma sıktım.Tam çilek kokulu bir parfüm.Çok özelliği olan bir koku değil.Biraz Miss Dior Cherie havası var.Kalıcılık iyi gibi geldi.Almaya gerçekten değer mi,değmez mi emin olamadım.Gece arkadaşlara gittik,karı-koca parfüme bayıldılar,mis gibi koktuğunu söylediler.İnsanı yormayan,şirin,güzel bir koku.İlk fırsatta tekrar deneyeceğim😊

              Yorum


              • Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Dün gömleğimin koluna sıkmıştım.Koku,hala çok net hissediliyor.Kalıcılık iyi👍🏼Bekledikçe biraz La Petite Robe Noire İntense i anımsatmış bana göre.Daha koyu bir hal almış.Güzel ama mutlaka almalıyım hissi yaratmadı bende.Şu ara tatlı,baharatlı parfümlerle aram iyi değil.

            • #52
              Bugün Beymen ziyaretinde denediğim parfümler, daha önce TF özel seriden denemeye zaman bulamadığım, daha doğrusu öd içeren parfümlerden sıkıldığım için denemekte acele etmediğim TF London, TF Oud Fleur ve yeni dönem niş markalardan Orlov Paris'in Star of the Season ile Flame of Gold parfümleri oldu. London'da karanlık, kuru, dumanlı ödün baharatlarla ve kahveyle birleşimi oldukça hoş ama kalıcılığı sınırlı geldi bana. Kaldığı sürece farkedilirlik idare ediyor da çabuk kayboldu üzerimde. Bir de gene ödün kahveyle kullanıldığı Robert Piguet Oud Divin açık ara çok daha çekici geldi açıkçası. Oud Fleur ise az miktarda ödün ekşimtırak ve fazla tatlı çiçeksilikle kullanıldığı bir parfüm. Alışıldık gül-öd kombinasyonlarından farklı ama bence pek başarılı bir sonuç çıkmamış ortaya. Orlov Paris'den denediklerimi Beymen başlığı altına yazdım, burda tekrar etmeyeyim.

              Yorum


              • #53
                Furyo...Kourosgillerden..Sanki daha çiçeksi ve kullanılabilir versiyonu gibi geldi bana..

                Yorum


                • #54
                  Nasomatto - Baraonda denedim. Meşe ağacı fıçının dibindeki kaliteli bourbon. En kısa yoldan böyle anlatabilirim herhalde. Çok iyi. Acayip adamsın Gualtieri.

                  Yorum


                  • #55
                    2 gün önce belki ısınırım diye laudano nero denedim. Bana hep şekerli bir hissiyat veriyor. Aslında şekerli bir koku diyemeyiz ama bir türlü ısınamadım. Keşke ısınabilsem çünkü mükemmmel performansı var ve çok pahalı değil

                    Yorum


                    • #56
                      Heeley sel marını test ettım
                      Bekledgm gıbı tam denız kokusu tadında. Tuzlu yosunlu koku hıssedılıyor, aquatık ferah bı koku. Ama benı carpmadı

                      Yorum


                      • #57
                        bentley infinite intense terre ile benzer benden iyi biliyosunuz lakin performansı ben tatmin edici bulamadım

                        Yorum


                        • #58
                          bugün tom ford italyan cyrpees ve van cleef vanilya orchide test ettim ve ikisinide çok sevdim italyan cyrpees sanki yazada gider gibi geldi bana van cleef vanilya orchide yide sanki dior homme edt olanına benzettim az ama vanilyası çok belirgin geldi burnuma .

                          Yorum


                          • #59
                            Gecen bir yerde Koluma Heeley Vetiver Veritas sikmistim, eh fena degil bildigin vetiver kokusu vs diyordum, fakat imansiz montun kolunun icine oyle bi sinmis ki 2 haftadir cok fena kokuyor

                            Yorum


                            • Umut Kurtoğlu
                              Umut Kurtoğlu Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Ben çok seviyorum Üstad. Tekdüze gelmiştir sana gerçi.. Baya zaten gördüğüm en koyu renge sahip olan koku elimdeki vetiverler içinde..

                            • Leto
                              Leto Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Ayni paraya 100 ml olsa alinir. Ben bu kadar yapisan bir vetiver parfumu gormedim
                              Devrim yaratan bir yani olmayan bir vetiver parfumu 50 ml 135 yuro soygundan baska bisey degil

                          • #60
                            Hermessence serisinden Santal Massoia denedim. Az kremsi, meyveli, yormayan bir sandal ağacı kokusu. Kalıcılık ortalama, tene oldukça yakın kalıyor. Kadın kullanımına daha yatkın buldum.

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X