Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sadece 3 Parfüm Seçebilecek Olsaydınız Neleri Seçerdiniz?
Bir tanesi kesinlikle Aventus olurdu ama diğer 2 seçimim dönem dönem değişiklik gösterir diye düşünüyorum. Fakat şu an için Kilian STH ve Amouge Opus V'le 3'lüyü tamamlıyorum...Tabi bunlar denediğim parfümler ile sınırlı olan bir tercih durumu...
çoğumuz uç parfüm seçememişiz gibi geldi..risksiz toplamda daha çok mutlu edeni seçmişiz..serge mkk da sonları beklemek yada yataganin tokadını yemek isteyen pek yok..ursa başını çıkarmış biraz
Cnyt abi ile oturup sabaha kadar parfümler hakkında konuşası gelmiyor mu insanın ? böyle parfüm kültürü dolup taşan bir insanın seminer bile vermesi gerekiyor değerini bilelim böyle parfüm sevenlerin.
benim listem kesinlikle şöyle olurdu cn homme tt laudano nero tv
Az önceki ilk denememden sonra bi' tanesi hiç kuşkusuz Pekji - Eaumer. Hiç unutmak istemediğim bi' anımın kokusu o.
Nasıl şişelenmiş bu koku... Yeryüzündeki zilyon tane koku arasından nasıl bi' nokta atışıdır bu...
Çok geç kalmışım sana Eaumer.
Diğer iki koku üzerinde hala çalışıyorum sevgili Azzura Netleştirince eklerim buraya.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Herod Colognise ile henüz tanışamadım sevgili Herod ama bu çizgidiyse sanırım sadeleşme evresinde hangi kokuların litrelerce stoklanacağı belirginleşiyor.
Yorum