Parfüm arayışında olup da ne alacağını bilemeyenler buradan yazabilirler.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm öneri ve tavsiyeleri
Çökme
X
-
Hermes faubourg 24 edt ve edp arasında koku farkı varmı arkadaşlar bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
- 1 Beğen
Yorum
-
Hayatında 45 yaşında sadece niş grubundan ilk defa Chergui yi yakın geçmişte kullanmaya başlamış bir kardeşiniz olarak sizlere sorularım var. Cilve x for men, amouage honour man, black to black, ambre sultan, l'air du dessert , İtalyan leather, xerjoff naxos , laudano nero,tabarome milisime i merak ediyorum. Peki ne kullanıyorum kışlık gruptan; Zino, Antaeus, pour Monsieur concentree, Encre noire grubu, bentley intense, YSL opium, c Dior Eau sauvage edp, pure havane, lidge, Dior homme edt. Nereden başlayalım? Bütçeyi de unutmayalım lütfen... Selamlar.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kartaliçe View PostHermes faubourg 24 edt ve edp arasında koku farkı varmı arkadaşlar bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
- 1 Beğen
Yorum
-
İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle EDP derim. İlk avantajı tabiki performans. Ama demek değilki EDT zayıf o da oldukça güçlü. Fakat EDP'de adeta kaliteli niş parfümlerdeki gibi daha natürel daha kadifemsi garip bir tabirle burundan akıp giden bir hoşluk var. EDT bir miktar daha fresh ve canlı iken EDP daha dolgun ve derin. Fakat benim kullandıklarımın ikisi de ne yazıkki son formülasyonlar değil.
En son denediğim yeni formül EDP, eski formül EDT'den daha zayıftı. Hatta eski EDP'nin yanından bile geçemez. Oldukça seyreltilmiş yeni hali. Renk olarak bile ciddi bir fark söz konusu.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: leasing72Hayatında 45 yaşında sadece niş grubundan ilk defa Chergui yi yakın geçmişte kullanmaya başlamış bir kardeşiniz olarak sizlere sorularım var. Cilve x for men, amouage honour man, black to black, ambre sultan, l'air du dessert , İtalyan leather, xerjoff naxos , laudano nero,tabarome milisime i merak ediyorum. Peki ne kullanıyorum kışlık gruptan; Zino, Antaeus, pour Monsieur concentree, Encre noire grubu, bentley intense, YSL opium, c Dior Eau sauvage edp, pure havane, lidge, Dior homme edt. Nereden başlayalım? Bütçeyi de unutmayalım lütfen... Selamlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matador View Postfazla pahalı olmayan yazlık parfüm arıyorum kalıcı ve farkedilir olacak tavsiyeleriniz nelerdir?
- 1 Beğen
Yorum
-
ben aradığımı buldum sanırım yaz için Supemacy Silver Afnan . aventus a benziyormuş ve edp fiyatıda 200tl yorumlarıda fena değil
Yorum
Yorum