Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm öneri ve tavsiyeleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Parfüm öneri ve tavsiyeleri

Parfüm arayışında olup da ne alacağını bilemeyenler buradan yazabilirler.
    Son Düzenleme Pink Floyd; 18-01-17, 21:32. Tarafından yapıldı.

Pink Floyd teşekkürler ana konulardan birini unutmuşuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Pink Floyd teşekkürler ana konulardan birini unutmuşuz
      Baktım böyle bir başlık yok açayım dedim

Yorum

Hermes faubourg 24 edt ve edp arasında koku farkı varmı arkadaşlar bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Hayatında 45 yaşında sadece niş grubundan ilk defa Chergui yi yakın geçmişte kullanmaya başlamış bir kardeşiniz olarak sizlere sorularım var. Cilve x for men, amouage honour man, black to black, ambre sultan, l'air du dessert , İtalyan leather, xerjoff naxos , laudano nero,tabarome milisime i merak ediyorum. Peki ne kullanıyorum kışlık gruptan; Zino, Antaeus, pour Monsieur concentree, Encre noire grubu, bentley intense, YSL opium, c Dior Eau sauvage edp, pure havane, lidge, Dior homme edt. Nereden başlayalım? Bütçeyi de unutmayalım lütfen... Selamlar.

Yorum

• anigemini
            anigemini Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Black to Black son derece güllü ve buram buram bağıran bir parfüm. Gül manyağı değilseniz tavsiye etmiyorum.
            Ambre Sultan'ı da bir deneyin bence. Hem bütçeyi sarsmaz hem de performanslı farkedilir bir parfüm.

• leasing72
            leasing72 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ambre Sultan ı alacağım, teşekkür ederim.

• anigemini
            anigemini Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Rica ederim. Beğenmezseniz de elinizde kalmaz o parfüm zaten.

Orjinal yazı sahibi: Kartaliçe View Post
          Hermes faubourg 24 edt ve edp arasında koku farkı varmı arkadaşlar bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
          Burakkk hocam nerdesin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kartaliçe View Post
            Kartaliçe merhaba, EDP ve EDT oldukça benziyor. EDP nin açılışı sert, biraz maskülen, EDT daha hafif açılıyor. Orta notalar ve parfümün ilerleyişi benzer, ancak EDP çok daha yoğun ve keyifli. EDP nin performansı çok iyi, kalıcılığı en az 12 saat ve kesinlikle kış parfümü. EDT ilk ve sonbaharda, hatta yazın bile kullanılır. Kişisel tercihimi sorarsan EDP derim.

Yorum

• Kartaliçe
              Kartaliçe Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ben denediğimde edt yi denemiştim edpnin testerı yoktu çok beğendim edtyi ama sevil çalışanı koşarak yanıma gelip o parfüm çok ağır size olmaz diyip başka parfümler denetmeye çalışmıştı ama ben çok beğenmiştim aklımda kaldı kalıcılık daha iyiyse edp alırım ozaman çok teşekkür ederim

İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle EDP derim. İlk avantajı tabiki performans. Ama demek değilki EDT zayıf o da oldukça güçlü. Fakat EDP'de adeta kaliteli niş parfümlerdeki gibi daha natürel daha kadifemsi garip bir tabirle burundan akıp giden bir hoşluk var. EDT bir miktar daha fresh ve canlı iken EDP daha dolgun ve derin. Fakat benim kullandıklarımın ikisi de ne yazıkki son formülasyonlar değil.

En son denediğim yeni formül EDP, eski formül EDT'den daha zayıftı. Hatta eski EDP'nin yanından bile geçemez. Oldukça seyreltilmiş yeni hali. Renk olarak bile ciddi bir fark söz konusu.

Yorum

• Kartaliçe
              Kartaliçe Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Reformüle edilen parfümlerin kaderi...demekki edp alınacak çok teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: leasing72
            Hayatında 45 yaşında sadece niş grubundan ilk defa Chergui yi yakın geçmişte kullanmaya başlamış bir kardeşiniz olarak sizlere sorularım var. Cilve x for men, amouage honour man, black to black, ambre sultan, l'air du dessert , İtalyan leather, xerjoff naxos , laudano nero,tabarome milisime i merak ediyorum. Peki ne kullanıyorum kışlık gruptan; Zino, Antaeus, pour Monsieur concentree, Encre noire grubu, bentley intense, YSL opium, c Dior Eau sauvage edp, pure havane, lidge, Dior homme edt. Nereden başlayalım? Bütçeyi de unutmayalım lütfen... Selamlar.
            hocam 45 yaş biraz resmi bir giyim deyince aklıma italian leather geliyor. Ama bütçeyi zorluyor tabi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Amouage Dia Man'den başlayın bence..Sonrasında Lddm ve de Naxos olur..

Sartorial'a da bir göz atın derim.. 1725'de olur..

Teşekkür ederim, yazdım kenara.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

fazla pahalı olmayan yazlık parfüm arıyorum kalıcı ve farkedilir olacak tavsiyeleriniz nelerdir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matador View Post
                fazla pahalı olmayan yazlık parfüm arıyorum kalıcı ve farkedilir olacak tavsiyeleriniz nelerdir?
                Adp oud ve leather gayet iyidir. Byredo pulp, xerjoff uden, Acqua Di sale ve nishane boszporusz ise daha pahalı seçenekler.

Yorum

• ibrhm
                  ibrhm Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Terre'den daha uygun seçenekler ayıyorsanız, Nautica voyage ve Moschino forever sailing olabilir.

• Umut Kurtoğlu
                  Umut Kurtoğlu Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Buradan da Versace eau fraische ile destek gelsin..

• ibrhm
                  ibrhm Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Umut ile dar alanda kısa paslaşmalar

Fresh bir orman kokusu arıyorum. Böyle çamlar serviler ciğerlerime dolsun istiyorum. Watsons da bi aftershave var yeşil renkte bilen bilir. O aftershave çok hoşuma gidiyor mesela. Onun tarzında ama daha kaliteli ve doğal harmanlı bir parfüm önerebilecek var mı??

Yorum

• matador
                  matador Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  aynısını bende arıyorum hocam

• Umut Kurtoğlu
                  Umut Kurtoğlu Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  He wood rocky mountain'a bir göz atın hocam..

• Frozenwings
                  Frozenwings Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Loewe - Esencia denediniz mi?

Tauer Lddm hakkında yorum istiyorum bilgisi olan varsa. Şu ara biraz ilgimi çekiyor

Yorum

ben aradığımı buldum sanırım yaz için Supemacy Silver Afnan . aventus a benziyormuş ve edp fiyatıda 200tl yorumlarıda fena değil

Yorum

• PinotNoir
                    PinotNoir Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Afnan'ı sentetik bulmuş ve kısa sürede sıkılmıştım. Benzer, daha doğal harmanlı ve kalıcı bir koku olarak Cedrat Bois'i öneririm.

• matador
                    matador Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    hocam yazın kullanacağım için fazla para vermek istemiyorum açıkcası.
                İşleniyor...
                X