Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

En iyi ve en performanslı Paçuli notalı parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: fsater View Post

nerden buldunuz ve ne kadara aldınız acaba?
    Hocam bi arkadaş satıyordu 350 TL ye Ambalajı açılmamış ürün orjinal ithalatçı bandrollü (Parfum center) şans işte

Yorum

HDP Noir Patchouli de sevdiklerim arasında

Yorum

• Optuna
        Optuna Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Evet Mete hocam guzel bir parfumdu kokuyu animsadim sayende. Fakat her ne kadar patchouili yazsa da etikette, amber noir yazilsa daha uyumlu olabilirmis sanki.

Munegu yu es geçmeyelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post

Hocam bi arkadaş satıyordu 350 TL ye Ambalajı açılmamış ürün orjinal ithalatçı bandrollü (Parfum center) şans işte
        ben pek güvenemiyorum bu tarz yerlere,instagram üzerindenmi satış yapıyor? elinde başka eski tarihli koku varmıdır acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fsater View Post

ben pek güvenemiyorum bu tarz yerlere,instagram üzerindenmi satış yapıyor? elinde başka eski tarihli koku varmıdır acaba?
          Yok hocam instagramdan koku alınmaz kokuyorum dan Özcan beyden aldım elime geçti bugün orijinallik konusunda sıkıntı Yok

Yorum

Terre Vintage

Yorum

• Kadir.tbk
              Kadir.tbk Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bugün ne kullandıma yazıcaktım

Chanel Coromandel.

Yorum

Kemi Hayat güzel bir paçuli ve oud karışımı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kosovic View Post
                Kemi Hayat güzel bir paçuli ve oud karışımı
                hayat gerçekten hoş bir koku.Her ne kadar oud dan sebep fiyatı diğer seriye göre bir tık yukarıda olsa da bu kokuda paçuli daha etkili ve gerçekten hoş bir koku.Güzel bir kışlık diyebilirim .

Bu arada Home of scents mağazalarında satılan kemi serisinde yapılan zammı da hatırlatmak isterim

Yorum

Coromandel eau de parfum ve paçuli koza sevdiğim, ayrıca performans olarak da gayet tatminkar kokular. Coromandel neyse de paçuli koza genel beğeni için çok cüretkar.

Yorum

Paçuli Koza’yı sürekli evde test ediyorum ve içten içe hoşuma gidiyor. Performans olarak 1.sınıf gerçekten. Animalic yönü de çok belirgin bu arada. Daha tam cesaret edemiyorum ama seviyorum kendisini

Yorum

Bana göre coromondel ve lidge genel beğeniye ve günlük kullanıma daha uygun fakat benim aklıma paçuli düştüğünde ilk aklıma gelen, nişhane pachuli kozha.. Performans anlamında da çok başarılı zaten, koku içerisinden koku çıkıyor nişhaneler de bu yüzden daha bi seviyorum

Yorum

V&A - Midnight Patchouli

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Velouria
                          Velouria Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Van Cleef & Arpels Moonlight Patchouli' den bahsediyorsunuz sanirim, cok keyifli bir deri/gül ve paçuli kombinasyonu

Suud da Al gazzaz isimli bir markadan aldığım saf paçuli ve ud kolonyası gerçekten mükemmel. bir fıs ile bütün oda kokuyor paçuli severlere tavsiye ederim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Nicolai Patchouli Intense bende performans olarak bayağı iyi, çok hoş bir koku. Coromandel de çok iyi tabii ki.

Yorum

İşleniyor...
                          X