Son zamanlarda yeni bir moda başladı. Extrem veya extrait ile adlandırılan esans bakımından daha da yoğunlaştırılmış flankerlar. Sizin extraitinin yapılmasını dörtgözle beklediğiniz parfümler varmı?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Extrait Versiyonun Yapılmasını İstediğiniz Parfümler
Çökme
X
-
ben bu işi anlamıyorum , özellikle niche markalar genelde eau de parfum versiyonları çıkarıp , yoğun ve doygun içerikli ürünler üretiyorlar , sonra oda kesmiyor , extraitlere kadar gidiyor iş. designer larda belli başlı ürünlerde extreme versiyonlar bir nebze daha anlamlı geliyor ama niche ler için öyle düşünmüyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
extrait olunca çok sert oluyor bir köşede duruyor öyle fas fas sıkamıyorsun, parfümlükten çıkıyor o zaman parfüm bence.. kullanılabilir olmuyor.. o yüzden extrait parfümleri koklamak zevkli de olsa, yine de normal versiyonları edc-edt-edp iyidir.. bunlar hep kalıcı parfüm zihniyeti, açık parfümcülerin oynadığı kanaldan niş satış yapıyorlar 3 gün kalıcı parfüm 5TL'ydi ona bile zam geldi 7 mi 10 mu ne olmuş ..
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murrjm View Post
APOM femme extrait'i biliyordum ama Amyris Femme ve Aqua Universalis'i yeni gördüm.
Yakındır Lumiere Noire ha gayret
Yorum
Yorum