Vetiver temalı parfümlerden size göre hangisi vetivere referans kabul edilebilir.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Vetiver Referansı
Çökme
X
-
Kullandığım vetiver temalı parfumlerde harman olarak en çok beğendiğim F.M. Vetiver Extraordinaire oldu.
Ayrıca Vetiver Üstadı Umut Kurtoğlu nu buraya davet ediyoruz deneyimlerini aktarması içinSon Düzenleme RİYAFES; 06-09-17, 11:50. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
-
Carven Vetiver , zaten dünyada ilk Vetiveri referans alan marka kendisi. Benimde en başarılı buldugum Vetiver temali koku.Daha sonra F.M. Vetiver Extr. , Sycomore kopyası Carat Gold ve Mona di Orıo Vetiver ,Sultan Vetiverde keza öyle.
Lakin denediklerimde sıralama şu şekilde;
Carven Vetiver , Guerlaın Vetiver , Creed Orijinal Vetiver ve binebze Red Vetiver diyorum.
Yorum
-
Hello!
Vetiver Veritas da çok güzel örnek daha odunsu hali için vetiverin. Bu odunsu dört mevsimlik için Zegna Haitian Vetiver'de çok uygun ya da Le Labo Vetyver 46..Sycomore'da dört mevsim gidiyor..
Yeşili odunsu için Vetiver Extraordinarie
Yeşilli citruslu odunsu guerlain leau boisee paul smith story
Sabunsu yeşil Original Vetiver Armani Vetiver Babylone Mugler Cologne prada infusion vetiver ( bu sabunsu odunsu)
Çiçeksi topraksı Vettiveru Mona Di Orio Vetyver
Çiçeksi kök çiğ vetiver Turtle Vetiver Back
Yüze vur kök çiğ vetiveri Sammarco Vitrum Etro Vetiver Lorenzo Viloresi Vetiver
Fındıksı Vetiver Hermes'in Vetiver Tonka, Givenchy Vetiver, pal zileri viaggio africa
Sıradışı Vetiver Bruno Fazzolari Lampblack
Vetiveri yakmışlar Divine Attraction Sigili Athunis
Ferah Ferah silik vetiver Creed Vetiver Geranium, Diptyque Vetyverio
Bastım mı güneşi vetivere Sel de Vetiver normal Encre Noire'in sucul Fresh versiyonu da gider bu ortamda
İso eyi bastık mı sedire vetivere topraksı vetiver Montale Red Vetyver, Terre Edt
Vetiver binbir şekle sokmuşlar vetiver kaybolmış vetiveri Atelier Cologne Vetiver Fatal Byredo bal d'afrique
Klasik yaklaşımlı retromsu Kalite Vetiver Guerlain vetiver,Sultan Vetiver
Derili merili vetiver Bel Ami Vetiver , Atelier Des Ors Cuir Sacre
vs vs vs
Cruel Intentions ve Roja Vetiver seni de yerim.
Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 06-09-17, 13:42. Tarafından yapıldı.
- 8 beğenme
Yorum
-
Vetiver By Umut Kurtoğlu sunar. Vetiverin a,b,c....
Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View PostHello!
Vetiver Veritas da çok güzel örnek daha odunsu hali için vetiverin. Bu odunsu dört mevsimlik için Zegna Haitian Vetiver'de çok uygun ya da Le Labo Vetyver 46..Sycomore'da dört mevsim gidiyor..
Yeşili odunsu için Vetiver Extraordinarie
Yeşilli citruslu odunsu guerlain leau boisee paul smith story
Sabunsu yeşil Original Vetiver Armani Vetiver Babylone Mugler Cologne prada infusion vetiver ( bu sabunsu odunsu)
Çiçeksi topraksı Vettiveru Mona Di Orio Vetyver
Çiçeksi kök çiğ vetiver Turtle Vetiver Back
Yüze vur kök çiğ vetiveri Sammarco Vitrum Etro Vetiver Lorenzo Viloresi Vetiver
Fındıksı Vetiver Hermes'in Vetiver Tonka, Givenchy Vetiver, pal zileri viaggio africa
Sıradışı Vetiver Bruno Fazzolari Lampblack
Vetiveri yakmışlar Divine Attraction Sigili Athunis
Ferah Ferah silik vetiver Creed Vetiver Geranium, Diptyque Vetyverio
Bastım mı güneşi vetivere Sel de Vetiver normal Encre Noire'in sucul Fresh versiyonu da gider bu ortamda
İso eyi bastık mı sedire vetivere topraksı vetiver Montale Red Vetyver, Terre Edt
Vetiver binbir şekle sokmuşlar vetiver kaybolmış vetiveri Atelier Cologne Vetiver Fatal Byredo bal d'afrique
Klasik yaklaşımlı retromsu Kalite Vetiver Guerlain vetiver,Sultan Vetiver
Derili merili vetiver Bel Ami Vetiver , Atelier Des Ors Cuir Sacre
vs vs vs
Cruel Intentions ve Roja Vetiver seni de yerim.
Yorum
-
Bir tane de ben ekleyeyim , Loccitane eau de Vetyver , Topraksı ve sıcak bir havası var . Baharatlardan nutmeg güzelce hissedilir. Çok parlak olmayan hafif tatlımsı baharatlı bir açılışı var , sonrasında vetyver saflaşıyor ve biraz sedir , inceden derimsi bir hava geliyor destekler şekilde. Ben bir iki saatte bir tazeleme ihtiyacı duyardım. Dengeli bir harman bence , fiyatı da çok makuldür bu kalitede bir koku için.
Yorum
-
Private Label, Vettiveru, Vetiver Tonka, Encre Noire ve Sel de Vetiver referans olabilecek, sevdiğim vetiver temalı kokular. Hepsinin de tarzının farklı olduğunu düşünürsek aslında vetivere düşündüğüm kadar uzak değilim sanırım.
- 2 beğenme
Yorum
-
Vetiver Extraordinaire diyorum. Saf vetiver gibi bir şey.. Ben Original Vetiveri çok seviyorum. Sultan vetivere de bayıldım doğrusu.
- 1 Beğen
Yorum
-
Sabunsu vetiverleri seviyorum ben de mis gibii, umut hocam önde gelenlerini yazmış.. yormasın diyorsanız creed original vetiver veya armani vetiver babylon aban spreylere tertemiz gez.. infusion vetiverini denemedim pradanın başarılı mı acaba?
Yorum
Yorum