Örnek verecek olursak elimde dekant olarak edindiğim 10ml. Dior homme parfüm ve 5 ml. Chanel pour monsieur var(dı). Ki her ikisini de çok sevdim. Dior'u iki yıl kullanırım gibi gelirken, chanel'i iki günde bitirdim. Merak ediyorum, sizin için dekantın çok geldiği, şişenin yetmediği kokular nelerdir? Yalnız sevmediğiniz kokular değil kastım, sevdiğiniz halde bitiremediğiniz kokular.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
5 ml.in çok geldiği 100 ml.in yetmediği kokular
Çökme
X
-
İnterlude şişe bitmez 5 ml ideal zaten max 3 fıs kullanılabiliyor , Mesela Gucci ph2 şişe yetmez çok beğeni alır birdaha aldırır koku kendini koklamaya doyamazsın , aventus da yetmez uzar gider bu liste bende Ursa hiç yetmez ömür boyu kullanılır , Sth var birde kenarda köşede...
- 1 Beğen
-
Orjinal yazı sahibi: BatuhanKLC View Postİnterlude şişe bitmez 5 ml ideal zaten max 3 fıs kullanılabiliyor , Mesela Gucci ph2 şişe yetmez çok beğeni alır birdaha aldırır koku kendini koklamaya doyamazsın , aventus da yetmez uzar gider bu liste bende Ursa hiç yetmez ömür boyu kullanılır , Sth var birde kenarda köşede...
- 3 beğenme
Yorum
-
5 ml yeter kokular:
kilian back to black
frederic malle noir epices
dior homme parfüm ilk aklıma gelenler
100 ml yetmez dediklerim:
hermes voyage
aventus
dior homme intense
- 5 beğenme
Yorum
-
Hocam bendeki edt...2 ay önce edt sini bir koluma edp sini diğer kouma sıktım aynı şekildede kağıtlara sıktırdım ve 5-6 kişiye sordum...İlginç bir sekilde 1 kişi haric herkez edt'yi beğendi.Ama bendeki edt bitince kesinlikle ben edp alacağım kalıcılık ve performans daha tatmin edici tabiki bence daha hoş kokuyor...NOT: Koku beşyüz küsürlere dayandı,fiyat olarak nişlere kafa tutuyor,edp olanı
-
Eldo rien , interlude , oud saten mood, naxos,polo green, initio afrodizyak, nautıca voyage , one millione, chanel blue, sandal royal, hermes voyage edp.... Saydıklarım sentetiklik ve yogunluk olarak doyuruculuk olarak yeterli diyebilecegim kokular benim için max. 10ml diyorum.
cherguı , carven vetiver , guerlaın vetiver , terenzi ursa , hermes gentaın blanc ve orange verte , terre eau frech , ralph lauren polo blue, le galıon vetiver, guccı pour home 2 , versle sud fath essantıal , ajmal rosewood, tom ford grey vetiver edt ve edp birde oud wood ,guerlaın agua allegorıa serisinin çogu herba fresca mesela çok iyi , ... Aklıma gelenlerin bi kısmı 50 ml yetsede bi kısmı degil 100 lük banyosu yapılası kokular benim için green ırısh tweed mesela .
- 5 beğenme
Yorum
-
5 ml yeter dediğim kokular (Özel Zaman parfümleri veya aşırı kalıcılar)
Roja Dove Aoud Serisi
Roja Dove La nuit serisi
Black Afgano
İnterlude
Wardesina
Salome
APLS
Dark Side
100 ml yetmez dediklerim (Zaman mekan farketmeyen parfümlere bir örnek)
Green Irish Tweed
Aventus
İssey miyake
Kilian STH
Chanel Bleu
Dior Homme İntense
Lidge
Chergui
Dior Sauvage
- 3 beğenme
Yorum
-
Aynen ersin hocam . O yazdıklarım bi kısmı yani benim için yeterli kısmı en fazla 10 ml kimisi bana sentetik gelen kimisi sevmedigim koku tarzı kimisi çok çabuk bıktırdıgı için az miktar yeterli diye düşündüklerim. Tabi bu düşünceler degişiyo yine zamanla :-) mesela rien hep elimin altında olmalı. Başlık sadece yogun güçlü slajlı kokular gibi algılanıyo ama benimki biraz degişik oldu tabi...
Yorum
-
5 Ml dekantı torunlarınıza bırakacağınız kokular;
Nasomatto Black Afgano
Amouage Interlude
Profumum Roma Arso- Acqua Di Sale
Slumberhouse Jeke-Norne
Xerjoff Naxos
Sigilli Athunis
Leather Oud
Afrika Olifant
Maai
Pekji Cuir6
100 ml yetmez dediğim koku yok ne yazık ki.. Green Irish Tweed'im bile 80 ml gibi.. Bir ömrü götürürüz kendisiyle.
Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 17-01-17, 23:54. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum