Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Atomizeri bozulan parfüm

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Atomizeri bozulan parfüm

Arkadaşlar dün elime geçeli 1 saat olan ursayı yere düşürdüm. Üründe sıkıntı yoktu tamamen benim sakarlığım ) Kafa üstü düşünce atomizeri bozuldu galiba. Eski şişedeki ursanın silindirini yerleştirdim ama nafile. Büyük ihtimalle boruda bir problem oluştu. En kötü ihtimal başka şişeye aktarıp kullanırım ama ilk tercihim şişeyi kurtarmak olur tabi. Fikir verirseniz sevinirim

Benim başıma da geldi,üzücü bir durum pahalı bir parfüm alsanızda atomizeri bozuk çıkabiliyor,yapacak birşey yok sanırım,boş şişe alıp boşaltmaktan başka.

Yorum

Teşekkür ederim. Parfüm sağlamdı 3-5 fıs da denedim hatta. Düşürdükten sonra kapağın orda hafif ezilmeler oldu ve fıslatmadı bir daha

Yorum

Benim başıma böyle bir şey geldi, Borsari Parma diye bir parfümde hediye almıştım anneme, dedi spreyi basmıyor hakikaten ne yaptıysam da düzeltemedim. 5-6 ay öyle bi kenarda durdu, geçen dedim şundan bi dekant çıkarayım bari bir işe yarasın şırınga ile almayı deneyecektim, bi bastım spreye fas fas sıkılıyor. Kendi kendine düzelmiş çok sevindim, seninki değerli de bir parfüm umarım düzelir

Yorum

Biraz dursun bakalım talih güler belki )

Yorum

Hocam öncelikle geçmiş olsun, benimde de daha önce buna benzer bişey başıma gelmişti bu şekilde halletmiştim. Spreyin atomizerini çıkarın ortaya çıkan boruyu pense ile yavaşça yukarı doğru çekin büyük ihtimal düşmeyle o boru içe doğru kaçmış olabilir böyle olunca spreyleme yapmaz bi bunu deneyin hocam olmazsa boş şişeye aktarmaktan başka çare yok zaten, tekrar geçmiş olsun

Yorum

teşekkür ederim hocam sağolun)

Yorum

Şişeden şırıngayla nasıl çekiliyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Yorum

İşleniyor...
              X