Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed ve Kilian gibi markalar

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed ve Kilian gibi markalar

creed ve by kilian gibi hem niş dünyasına hem de designer dünyasına göz kırpan, hem designerlar gibi genel beğeniye hitap eden, hem de niş markalar gibi kaliteli koku üreten, sizce başka hangi markalar var?

Xerjoff

Yorum

Kilian hiç de senin dediğin gibi bir marka değil cagri.. Ultra pahalı ve çoğu parfümü genel beğeniye uygun değil (belki bir iki tanesi). Ama, Evet Creed safe parfümler üretiyor.

Acqua di parma olabilir, genel beğeniye uygun tüm parfümleri.. Jo Malone yine tüm parfümlerini al istediğin gibi kullan.. Her firmada birkaç güvenli parfüm var, amouage'da ciel,reflection var ki bayılırım ikisine de, tom fordda yazlık seri genel beğeniye uygun.. mfk'nın bazı parfümleri de genel beğeniye cuk diye uyacaktır.

Yorum

En son, forumda çok övülen Xerjoff Uden'i denediğimde, Creed gibi niş taklidi yapan, malzeme kalitesi yüksek ama jenerik ana akım parfümlerden biri daha diye düşünmüştüm. Nio, Kobe falan da bende bu etkiyi yaratmıştı. Xerjoff, pek çok parfümüyle bu tanıma uyuyor. Yaratıcılık, cesaret, farklılık, özgünlük pek uğraştıkları konular değil. Fiyatsa tamamen saçmalık. Bir de Linari'nin iki sucul parfümünü denedim (Vista Sul Mare, Mare Pacifico), onlar da ana akımlar arasında benzerleri kolaylıkla bulunabilecek türden, niş parfüm olarak bakabilmemin çok zor olduğu parfümlerdi.

Yorum

Aslında Maison Francis Kurkdjian da bu tanıma gayet iyi uyuyor. Parfümlerinin çok büyük bir çoğunluğu genel beğeniye uygun

Yorum

Ben de Kilian'ları genel beğeniye uygun bulmadım hocam. Creed herkesin malumu, bunun dışında MFK'lar çok klaslar ve beğenileri yüksek. Bir de nispeten daha az beğenisi olsa da bence Frederic Malle de bu gruba girebilir. Hele bir French Lover var enfes.

Yorum

Frederic Malle +1

Ben Tiziana Terenzi'nin de bu gruba dahil olabileceğini düşünüyorum. Tabii Ursa ve Laudano Nero gibileri kadro dışı bırakıyoruz

Yorum

nedendir bilinmez kilian markasına bir sempatim var, sanırım şişeleri hoşuma gidiyor. ama daha çok parfümünü denemem lazım genel beğeniye uygun mu diye anlamam için, haklısınız.

Yorum

Parfums De Marly diyorum bende

Yorum

• Aryan
                    Aryan Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    +1

Guerlain

Yorum

İşleniyor...
                  X