Parfüm kullanımına başladığınızdan bu yana 3. şişesini alıpta kullandığınız parfümler nelerdir?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
3. Şişesini Bitirdiğiniz Parfümler
Çökme
X
-
Simdi sağlam kafa ile düşünüp geceden sabaha da uyumayınca insan; hayatını bayağı bir deşme fırsatı buluyor. Araya da 2 Demirkubuz filmi sıkışınca acının o müthiş hazzı ile yazmaya başlıyorum: Davidoff Zino.
-
Sahsen tanırım, zor hayatların örnek alınası adamı. Türk sineması diye bir şeyden bahsedilebilirse ve yönetmenleri de bir takımla eşleştirebilseydik eğer Zeki kesinlikle Livorno olurdu.Son Düzenleme Makedon; 17-01-17, 20:31. Tarafından yapıldı.
-
95 ile 2000 yılları arası en az 15 şişe JPG - Le Male bitirmişimdir.yine aynı yıllarda üzerinde abd bayrağı olan polo sport'tan rahat 10 şişe bitirmişliğim varSon Düzenleme NeroBianco; 17-01-17, 13:49. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
Altuğ Hocam parfum fetişi olmadan önce ortak 2 parfumümüz varmış.
Le Male de kan uyuşmazlığımız var. 1 İşe aldım bitiredim bir türlü, 2 samimi arkadaşım kokunun manyağı onlardan da o kadar otlandım ama bir türlü olmadı.
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostParfüm hobisi bu kadar almış başını gitmemişken
Jean Paul Gaultier Le Male
Issey Miyake l'eau d'issey pour homme
Armani Code
Polo Spot
- 3 beğenme
Yorum
-
Jil sander man absolute 4 şişe kullandım uretimden kaldırıldı, kullanan var mi aranızda bilmiyorum ama çok sevmiştim ben onu
onun dışında adaylarım terre hermes, Lidge olacak gibi...
altuğ hocam senden edindiğimiz decantlari saymıyoruz değil mi
- 4 beğenme
Yorum
Yorum