Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İsmini Sorduğunuz Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• İsmini Sorduğunuz Parfümler

Başkasının üzerinde koklayıp ta ismini sorduğunuz parfümlerin isimleri neler?

Creed Spring Flower
    Bir de arap bir kadına zar zor sorduğumda çantasından çıkarıp bana da sıkmıştı.
    Siyah kalp şeklinde bir şişesi vardı,muhtemelen orta doğu pazarına ait bir markanın kokusu.
    Tişörtü makinede yıkadıktan sonra bile çok net hissediliyordu !!!

Yorum

Pek ısınamam da terre sormuşluğum var

Yorum

Cok enteresan ama cok begenıp sordgm parfum "ck in2you for men" cıkmıstı

Yorum

ben sormadımda direk söyledim tabocca vanilya mı kullanıyorsunuz oda evet sonra yüzü düşmüştü bozuldu sanırım

Yorum

2 defa tanıdığım kişilere sordum nedense yabancı birine sormaya çekiniyorum ne alakaysa İlk sorduğum kişi Calvin Klein Obsesion olmuştu diğer sorduğum kişide Dolce&Gabbana By Dolce yanıtını vermişti.

Yorum

Arkadaşım şu herif ne güzel Le Male kokuyor demişti. Bende yok ya ne güzel Givenchy Pi kokuyor demiştim. Sonra gidip sorduğumda YSL Body Kouros olduğunu söylemişti.

Yorum

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Aslında düşününce tam da ikisinin karışımı bir koku, güzel tahminler.

• İbrahim20
                İbrahim20 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Frozenwings Evet, her iki parfümü de sevenler için çok güzel bir seçenek Body Kouros.

More Than Words’le tanışmam böyle bir vesileyle olmuştur benimde

Yorum

İşleniyor...
              X