Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Amouage Markasının En İyi Parfümü...

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Amouage Markasının En İyi Parfümü...

Umman merkezli parfümevi Amouage ın sizce bu zamana kadar çıkarttığı en iyi parfüm hangisi. Seçenek çok oldukça zorlayıcı bir başlık olacak farkındayım. Ama zaten işin güzel kısmıda bu. Herkesten değişik bir ses çıkması değilmi

En eskilerden, henüz denemediğim Gold, Dia falan var. Bi de tabi kadın parfümlerini hiç bilmiyorum. Attar serisiyle de hiç tanışamadık. Kullandıklarım arasında favorilerim Interlude, Jubilation XXV, Journey, Opus VI ve Opus VII... Lyric de oldukça başarılı... Memoir ve Epic ortalama geliyor. Son eklenen parfümlerden Bracken ve Myths bazı yönleriyle çekici gelirken bazı yönleriyle tereddüt yarattı, onları biraz daha kullanmam lazım.

Yorum

Amouage parfümevini çok başarılı bulan biri olarak ilk 5 sıralamam; 1-Interlude, 2-Lyric, 3-Epic, 4-Memoir, 5-Jubilation.

Yorum

Herkese göre değişiklik gösterecektir. benim sıralamam Opus V, Epic, Interlude, Opus VII, Jubilation XXV şeklinde

Yorum

Vay vay vay baya zor bir başlık olmuş bu. Biraz düşüneyim yazarım )

Yorum

Hımm denemediklerim var daha ama sanmıyorum bu sıralama değişsin.

Jubi
            Dia
            Epic
            Memoir
            Opus VII

Her denediğimi ciddi bir seviye üstünde görüyorum gerçi. Reflection- V falan da severek kullanıyorum zaten..

Yorum

Lyric
              Interlude
              Opus V

Yorum

Asrar'a fena bayilmistim ancak sise almak kismet olmadi.

Bundan baska Dia ve Jubilation'i da cok severim

Yorum

En iyiler listesi yapacak kadar deneyimim olmadı ancak denediklerim ve kullandıklarım arasında kendine hayran bırakan Journey Woman , Interlude Man, Opus V , Sunshine Woman , Epic Woman , Reflaction Man

Yorum

journey, bracken, jubilation, lyric, reflaction

Yorum

En sevdiğim opus v en kalitelisi de opus vı diyerek cevap vereyim. Denemediklerim de var tabi

Yorum

En çok kullandığım değil ama en iyisi Jubi bence. OpusV, Reflection, Interlude sevdiklerim. Bu forumdaki her insanoğlu gibi birgün Attar'ları denemeyi isterim ama cevaplardaki beğeniler Dia için de merak uyandırdı bir bakayım ona

Yorum

Normal seriden Epic in karizması
                          opus serisinden VI nın ağırlığı

Yorum

neden bilmiyorum ama denedigim amouagelar'ın hemen hiç biri bana gore değil, tamam üst kalite kokular fln ama tıpkı serge lutens'te oldugu gibi kulalnabılecegm koku çıkmıyor içlerinden. hepsi ambians ve mood kokulaarı gibi. opusV desen yogun iris hissi agır kadınsılık uyandırıyo bende.. belki ileri yaslarda kullanabılecgm kokulardır. severek sık kullandgm diger notalardan zamanla sıkılırsam belki amouage'lara bakabılırım. ama su an da hemen hiç birinden vaow bunu seve seve kullanabılırım diyemedim (biri hariç)

en iyi parfumu diyemiycem ama en kullanılabılır buldugum ve severek kullandıgım bana cok yakıstıgını dusundgum ne zaman kullansam cok begenılen ''Reflection''
                            bir nebzede soguk havalarda az biraz kullanabılecegm ''jubi''
                            tıpkı serge'de ''Chergui'' gbi : )))

Yorum

Jubilation...

Yorum

İşleniyor...
                              X