Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sahip Olduğunuzda En Çok Heyecanlandıran Parfümünüz

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Konuya bakınca CDG 2 aklıma geldi yine, ama ek olarak Hacivat'ı bekleme sürecinde de çok heyecanlıydım.

Yorum

Virgin Islan Water ı almakciçin kargoya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum 😀😀

Yorum

Öğrenciyken aldığım ilk niş kokulardan olan Ormonde Jayne Man. Kargo kapıya geldi Ladessenin paketini heyecanla açmıştım. O gün bugündür Geza Schoen hayranıyım. Yaptığı parfümlerin neredeyse yüzde 80 ini sevdim

Yorum

Tabiki AdP colonia leather.. Beni Baron gibi hissettiren özgüvenimi tavan yaptıran yegane parfüm. Londrada kokladıktan sonra Altug abiden dekant aldim. Geldigi gün çok heyecanlıydım

Yorum

Kesinlikle MFK Baccarat Rouge diyorum. Parfüm sevdasına yeni tutulduğum zamanlarda Mağaza da deneyip adına bakmayınca 4 ay mağaza mağaza dolaşıp denemediğim parfüm bırakmadım. Sonunda buldum tabi ki. Hala elime her alışımda aynı heyecan var

Yorum

Armani Eau de Nuit
              İnternet üzerinden sipariş vererek aldığım ilk parfümümdü.

Yorum

HdP Fidelis...

bunun için Ragıp hocama tekrar teşekkürlerimi sunuyorum KARALARIN_CEMAL

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                  KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Estağfurullah Halit hocam. Az kullanın hocam, ya da imkanınız varsa stok yapın, Her zaman her yerde bulunmuyor

• hlttmz
                  hlttmz Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Çok haklısınız hocam, ilk fırsatta 2. şişeyi alacağım

Insolence EDP,daha Türkiye ye gelmemişken bir arkadaşımın eşi, yurtdışından getirmişti.EDT sini çok sevdiğim için,bunu kokusunu bilmeden almıştım.Kutuyu açarken dizlerimin titrediğini hatırlıyorum. Daha sonra hep EDP aldım👍🏼Sonrasında beni heyecanlandıran parfümlerim Carnal Flower,Lipstick Rose ve Creed Love in Black oldu.Ne yazık ki artık bunları almak benim için hayal....Fiyatları uçmuş durumda😬

Yorum

İşleniyor...
                X