Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sahip Olduğunuzda En Çok Heyecanlandıran Parfümünüz

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sahip Olduğunuzda En Çok Heyecanlandıran Parfümünüz

Herkesin mutlaka başına gelir. Bir parfümü özellikle internetten aldığınızda kargonun elinize gelmesini heyacan içinde beklersiniz. Ve o paket geldiğinde içinden çıkan sıvıyı hiç vakit kaybetmeden teninizde dener derin derin kokusunu içine çekersiniz. Parfüm işte böyle bir heyecandır her kargo gelişinde aynı heyacanı yaşamak ve tatmaktır. Ama bazı parfümler var ki elinize geçmesine sabırsızlanır kargonun gelmesini dörgözle bekler hatta bazen işi abartıp kargo aracından kargoyu indiren görevlilerin başında beklersiniz. İşte bu heyecanı size en çok yaşattıran ve elinize aldığınızda kalbinizin hızlı hızlı çarpmasına neden olan parfümünüz hangisi?

TV olmuştu bende. İlk kokladığım anı unutamıyorum ayaklarım titremişti

Yorum

Opus V ve Ursa için kargonun gelmesini beklemeyip erkenden uyanıp kargoya gitmişliğim var

Yorum

Turtle Vetiver Back. Öyle böyle heyecanlanmamıştım..

Yorum

şu an cdg vettiveruyu heyecanla bekliyorum. Genelde kör alış yapmam beğendiğimi alırım o bedenle mutluluk hissi olur edindiğimde heyecan olmaz. Bir de yakın zaman sonra puredistance m deneyeceğim onu da heyecanla beklediğimi söyleyebilirim..

Yorum

• Onur
            Onur Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet bir arkadaşım geliyor ondan istemiştim

• Hattab.
            Hattab. Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kabe samanını sevmiyorum ama merak ettiğim bir koku güzel günlerde kullanın.

• Onur
            Onur Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Genel olarak vetiverle aram iyidir ama bakalım nasıl olacak, teşekkür ederim.

Roja Dove Enigma. Şişesi dahi beni aşırı heyecanlandırmıştı, kokuyu hesap edin artık.

Yorum

Histoires de Parfums 1740'e şişeli sahip olduğumda

Yorum

Dolce Gabbana Velvet Desire ve Velvet Patchouli, ilk defa Antalya dışından Sevil den bu iki siparişi vermiştim ilk niche parfümlere adım attığım sıralar

Yorum

Dior J'adore l'or , pure poison Elixir ve poison vintage ın birarada olduğu paket

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

CDG 2 ve TF Plum Japonais siparişlerimde çok heyecanlandığımı hatırlıyorum.

Yorum

Benim için LM Black Oud olacak. Dekantını koklamak bile heyecan veriyordu. Şişeli almaya niyetlendim

Yorum

Amouage Lyric hala da en sevdiğimdir, ama kıskanç sevgililer gibi kimseyle görüştürmem.

Yorum

Çoğunda hemen hemen aynı heyecanı duyuyorum. Biraz daha öne çıkanlar:

Slumberhouse Jeke, Ore, Norne
                        HDP 1740
                        PdF Ambra Mediterranea
                        Tauer LdDM
                        MdO Vanille
                        Amouage Jubilation XXV, Interlude, Opus VI, Opus VII
                        TT Ursa
                        SL Fille en Aiguilles, Ambre Sultan
                        Son Düzenleme Medea; 04-04-17, 19:56. Tarafından yapıldı.

Yorum

TF noiğğ ekistireme

Yorum

Ilk creedimi postadan aldigimda

Yorum

İşleniyor...
                            X