Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kargo Çilesi

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Kargo Çilesi

    Kargo şirketlerinin hizmetlerini tartışacağımız bir başlıkta olsun diye düşündüm.

    Bu hafta öncelikle bana sinir krizi yaşatan Sürat Kargo ile başlıycam konuya. Çarşamba günü internet üzerinden aldığım parfüm, firmanın Sürat Kargo ile anlaşması olmasından dolayı (ne yazık ki) Sürat Kargo ile gönderildi.

    Bugün Cumartesi ve paketim hala elime ulaşmadı. Sürekli dağıtıma çıkarılıyor 3 gündür ama bana teslim edilmiyor çünkü araç sokağımızdan geçmek bir yana caddeden bile geçmiyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda gerekli yerlere bildirdik bugün paketiniz teslim edilecek diyorlar.

    Kargonun kapısında oturup 1 saat dağıtımdan gelmelerini bekledim. En sonunda tahammülüm kalmadı ve eve dönüp müşteri hizmetlerini arayıp, kesinlikle paketimin bir daha dağıtıma çıkmamasını ve kendim gelip alacağımı söyledim.

    Bu kadar sinirli ve mağdur olduğumu görmelerine rağmen bir özür bile dilemekten yüksünen bir müşteri hizmetleri var.

    Bir daha sinirsel bir rahatsızlık yaşamamak ve günümün keyfini kaçırmamak adına Sürat Kargo her zaman uzak duracağım bir firma oldu benim için.

    Sonuç olarak; Çarşamba günü yola çıkan ve adresime teslim edilmesi gereken paketimi, neredeyse bir hafta sonra yani pazartesi günü kendim gidip alacağım.

  • #2
    Mng'nin üzerine tanımam.
    Ben çok memnunum.
    Sadece garçons.

    Yorum


    • #3
      İstanbulda otururken aynı sıkıntıyı yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim..Firmada hangi birimi ararsanız arayın genel müdürler dahil işinizi çözmüyorlar aksaklık tamamen dağıtım yapan şubeden kaynaklanıyor.O şubede çalışanlar eşekse yapacak hiç bişey kalmıyor..Şu an izmitte yaşıyorum aynı firmalar bulunduğum mahalde daha başarılı.Ya çok yoğunluktan yada çalışanın lakaitliğinden kaynaklanan sorunlar oluyor malesef..Sabır sabır sabır diyorum çünkü kimi ararsanız arayın bişey halletmiyor yada halledemiyor..

      Yorum


      • #4
        UPS kargo iyidir Harvey'den gelirken hep o şirketle gönderiliyor ve ben de artık bana gelen veya gönderimlerimi UPS'den yapıyorum sorunsuz, resmi ve dış görünümü aşırı ciddi

        Yorum


        • #5
          yurtiçi kargodan çok memnunum hocam her konuda yardımcı olunuyor,kargomun tam olarak nerede olduğunu dahi öğreniyorum.belkide söylenildiği gibi şubeler arasındaki farklardandır.

          Yorum


          • #6
            Ben kargo çilesi konusunda yurtiçi kargo'yu tek geçerim. Sağolsunlar, beni hiçbir zaman evde bulamadıkları için kargoyu gidip ben alıyorum. Hiç sekmez.

            Yorum


            • #7
              Senelerdir şirket adresi üzerinden hallediyorum kargo işlerini. Ben olmasam bile sekretere bırakıyorlar. Çok şükür bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Genelde Aras ı kullanıyorum

              Yorum


              • #8
                Şubeden şubeye her kargo firmasında sıkıntı çıkabiliyor. Sorun yaşamadığım kargo firması olmadı. Ha pardon, çok az kullandığım PTT kargoda henüz bir sorun yaşamadım galiba.

                Yorum


                • #9
                  Kargo şirketleri belli bir yere kadar fark ettirse de en büyük subelerden kaynaklanıyor. En güzel hizmeti Yurtiçinde almışımdir ama onlarda bile çok fazla sıkıntı yaşadım.

                  SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                  Yorum


                  • #10
                    Şu kargo kargo iyi,yada bu kargo kötü diye birşey yok,aslında sorun şehir/bölge şube oranın yönetiminden kaynaklanıyor.Başarısız yönetim tüm ülke genelinde isime maloluyor,
                    Ups kargo bir paket getirecekti,kapıda güvenlik yok demiş adres yanlış,kargo da beni aramadan arabaya binip gitmiş,o sırada dışarı çıktığımda kargo arabasının gittiğini gördüm,müşteri hizmetlerini aradım şimdi hikayeye bakın : Durumu anlattım dedimki kargo arabası alt sokakta,getirmesinler ben alayım bir telefon açın,cevap malesef bizim arama yetkimiz yok! peki ozaman şube numarasını verin ben arayayım,malesef şubenin telefon numarsınıda veremeyiz! peki ozaman akşam gelip şubeden alalım? Malesef şubedende alamazsınız ups kargo şubeden ürün teslim etmez! iyide nasıl alacağım paketimi kardeşim... Alamazsınız beyefendi,ancak gönderen firmaya telefon açarsınız,onlar bizi arar,email yollar ertesi gün tekrar dağıtıma çıkar,dedimki firmanın işi yok sizinlemi uğraşacak müşteri hizmetleini düşürmek 30-40 dk alıyor dalgamı geçiyorsunuz! velhasıl 1.5 saatlik konuşma bağırma sinirden sonra 13 gün geçmesi gerekti ups 13 gün sonra paketi getirdi.
                    İstanbuldaki ups de böyle birşey yok,istediğim zaman arayabiliyorum,hatta evde yoksam haber veriyorum dikkatte alıp apartman görevlisine bırakıyorlar,geldiğim zaman paket beni bekliyor,görüldüğü gibi ikiside UPS fark kafada bitiyor.

                    Yorum


                    • #11
                      Sabahtan beri terre siparişimi bekliyorum aras kargo getiriyor, evden hiç çıkmadım az evvel mesaj geldi 'Adresinizde sizi bulamadık' diye. E tabi gelmezsen bulamazsın şubeye gidip almam gerekiyormuş.
                      ve bu hizmet için 14₺ ödemem gerekiyor.
                      Güzel iş valla.

                      Sadece garçons.

                      Yorum


                      • #12
                        Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
                        Senelerdir şirket adresi üzerinden hallediyorum kargo işlerini. Ben olmasam bile sekretere bırakıyorlar. Çok şükür bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Genelde Aras ı kullanıyorum
                        Ben de, evde bulamadık falan gibi uydurma gerekçelerden sıkılıp çözümü, ev adresi yerine eşimin mağaza adresini vermekte buldum ama mesela yurtiçi bu durumda bile adres yanlış diyerek kargoyu teslim etmemeyi başarmıştı... üstelik aynı adrese başka kargolar getirdiği halde!

                        Yorum


                        • #13
                          mizahi bi şekilde sıkıntılarımızı anlatmışlar : ))
                           

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X