Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ana akım ve niche haricinde nelerimiz var?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bu kokucuktaki yağlar nasıldır alan deneyen var mı arkadaşlar.

Yorum

Ben Ausganica Organik parfümlerden 2 tanesini denedim. Ama harmanları hoşuma gitmedi. Yaşasın sentetikler.

Yorum

Saf Esansların yeri ayrıdır bende

Yorum

Ben tamamen meraktan, Mısır Çarşısı'nda bitki çayı almak için girdiğim bir aktarda bildiğiniz hacı yağlarını gördüm..
          Satıcıya deneyebilir miyim dedim, Kabe Esintisi vs. o tarz kokular. Içlerinde gayet güzelleri de vardı!
          Sonra satıcı parfümle haşır neşir olduğumu anlayınca size asıl esans yağlarını deneteyim ben dedi..
          Elinde 3 çeşit amber esansı vardı mesela, en ucuzu 5 ml/40 tl en pahalısı 5 ml/200 tl gibi bir rakamdı
          Bir de başka bir amber var (ambergris'ten bahsediyor) balinalardan elde ediliyor, yurt dışından geliyor onun fiyatı çok pahalı dedi!!
          Saşırtıcıydı, epey bir sohbetten sonra çok pahalı olmayanından birkac çeşit alıp çıkmıştım..

Yorum

Mekke ödağacı esansı - deri, siyah ayakkabı derisi, motor/rulman yağı, kamamber peyniri, vişne-ahşap kokusu var :-)
            Ekli Dosyalar

Yorum

Bende Rosense'den gül yağı vardı kardeşim bir gün ben evde yokken sıkıp bitirmiş odaya bir girdim içeri buram buram gül kokuyor bir baktım orada boş şişe duruyor
              Bulgar gülü yağı
              Oud yağı
              Katı amber vardı onu suyla karıştırıp şişeye aktardım
              5-6 tane Fransa'dan gelen parfüm esansı var
              5-6 tane de açık parfüm var
              8-10 tane de esans var (hanımeli,sandalağacı vs.)
              2 tane de kendi yaptığım parfümler var
              7-8 tane de hacı yağı denilen esanslardan var

Yorum

aktarlardan esans alıp parfüm yapıtıgınız oldumu hiç denemek istiyorum açıkcası
                Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• İbrahim20
                  İbrahim20 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Ben denedim. Şuanda onu evde tuvalete kötü kokuları gidersin diye kullanıyoruz. Öyle esansları karıştırmakla olacak bir iş değil onu anladım

arkadaşlar kokucuk sitesinden bir kaç odunsu parfüm aldım ve bir hayli memnun kaldım. notaları saf ve doğal haliyle tanımak istiyorum. aktarlarda satılan lavanta yağı ardıç yağı veya çam yağı gibi şeyler de aldım ancak hepsinde bir acı dip yağ kokusu var.

kokucuk.com haricinde saf nota alabileceğim site biliyor musunuz?

Yorum

İşleniyor...
                X