Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hiç Sahte Parfüm Aldınızmı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Şimdiye kadar hiç sahte ya da çakma parfüm almadım, bildiğim kadarıyla Sadece piyasada bulunmayan veya tükenmiş parfümleri internetten alıyorum. Umarım denk gelmem bundan sonra da..

Yorum

Aldım, hem de o forumlarda bile herkesin övgüyle bahsettiği hemcinsim kişiden. Kör değil yedek almıştım en sevdiğim parfümlerden birini.
      Sahteydi ve kesinlikle orjinal olduğunu söyledi, bariz doldurmaydı yani orjinal şişeye kanserojen ne idüğü belirsiz kimyasal enjektesi, anında iade ettim ve o kişiyle irtibatımı kestim.
      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Malesef zamanında ankara amerikan pasajında orjinal tester adı altında dior homme ve dior homme intense almıştım 200ken 85'e satıyorlardı. Bir kere de bi arkadaşım, yakın arkadaşım babası yurtdışında duty free'den gucci ph 1 almış, ben de takas yaptım onunla değerli bu parfüm dedim ki hiç sahteyle vs. alakası olmaz(yani durumu iyi, o toplara girmeyecek bir çocuk), çok sonrasında bu parfümün orjinal olmadığını gördüm. 3-4 kere 20'li yaşlarda testerdi bilmemneydi, zokayı yuttuk malesef

Ama gümrük muhabbetli çok güzel arabalı yanında cix kadınlar olan abiler 4-5 defa, orjinal lacoste vs. teklif ettiler, büyüdük bu işleri biliyorduk güldüm geçtim. Kemer'de parfüm dükkanları var, sahte aventustan tut neler neler vardı, adam yolda üzerime sıktı, sonra da almıyorum biliyorum diye kavga ediyorduk, o da parfüm bu da parfüm, hepsi aynı falan dedi 75TL 100lük aventus hadi ver falan, bırakmıyor bir türlü ya kardeşim dedim bi git işine

Yorum

• İbrahim20
          İbrahim20 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          denondj Tüh amerikan pasajında kötü satıcıya denk gelmişsiniz. Orada orjinal tester satanlar da vardı

• denondj
          denondj Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          5-6 tane parfüm aldım lise son falandım, yarı yarıya veya %60 sahte diyeyim size .. aynı dükkandan orjinal çıkan da oldu, sahte olan da.. issey miyake intense almıştım mesela orjinaldi.. ama düşününce oranı zaten %40 gibi bir indirim var diye almıştım, sonra dedim orjinal bildiğim yerden ve kişilerden alırım sadece, ama daha az alırım içim rahat olur .
      İşleniyor...
      X