Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hiç Sahte Parfüm Aldınızmı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Açık parfüm epey kullandım zamanında. Ancak sahte parfüm almadım

Yorum

Şu ana kadar ne sahte ne de açık parfüm kullanmadım. Şanslıyım sanırım. Parfümlere merak salmaya başladığımda designerlara ulaşabiliyordum.

Yorum

Zaten bu işe sahtelerle başladım. Çünkü orjinal için parfüm almaya param yoktu neyse ki şimdi var da alabiliyorum.

Yorum

Sahte derken gidip bir parfümün sahtesini alayım diye yola hiç çıkmadım.. Ama bilmeden netten sipariş edip sonra şapa oturmuslugum var elbette 😊

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Zamanında, bir arkadaşla durakta otobüs beklerken yanımıza gelen satıcıdan arkadaşım sahte olduğunu bilmeden tabii iki parfüm almıştı. Satıcı bir tane de ekstra hediye etmişti.

Yorum

2012 yılında halen çalmakta olduğum iş yerimde. Biri geldi iyi günler abi ben Adanaliyim burada Akdeniz Üniversitesi nde okuyorum öğrenciyim diyerek giriş yaptı. Sonra elindeki Çanta dan 4 ya da 5
              tane parfüm çıkardı. Hatirladiklarim Lacoste One million bir de Hugo boss tu. Ben o zamanlar çok bir parfüm hastalığım yoktu. Designer kullanıyordum Armani Code cuydum o zamanlar. One million u arkadaş çok övdü ve bana 50 TL satmaya çalıştı. Sonra dedim fiyati çok 40 - 30 derken 20 TL ye anlaştık. Diğerlerini de satmak istedi ama ben almadım. Daha sonra aldığım One Milion u Tekin Acar da orijinali ile test ettim. Kokular çok benziyordu ama bariz performans farkı vardı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Semt pazarlarında kutulu ve birebir şişeli kokuların albenisine bizde kapıldık
                Diesel Fuel For Life Edt
                Diesel Only The Brave Tattoo Edt

Yorum

2014 yılı tester mağduruyum.. 2 adet almıştım ilk ve son oldu.

Yorum

Ben First Classçı olduğum için hiç sahte parfüm almadım. Ama satanlarla iki defa karşılaştım. Biri trafikte seslendi, malum hava alanı çalışanlarındandı. Diğeri Yüksekova'da çalıştığım liseye gelen bir satıcıydı.

Yorum

Yıllar Önce tonla para verip aldığım Black Orchid parfümüm acaba bozuldu mu diye denettirmek için buluşmaya götürdüğümde Herod Hocam , bu parfüm sahte deyip kalbime indiriyordu . Ancak matrai Hocam sayesinde ve masadaki arkadaşların oy çoğunluğu ile sahte olmadığı kanaatine varıldı. Bundan başka sahte ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım

Yorum

İnternetten çok nadir parfüm alıyorum.Eskiden Strawberry den alırdım ama sonrasında fazla internet alışverişim olmadı.Biraz temkinli yaklaşıyorum bu konuya.Açık parfüm ise arada alıyorum.Onların ne olduklarını zaten bilerek alıyorum.En azından kendimi kandırılmış hissetmiyorum.Canım çılgınca parfüm almak istediğinde ve fazla para harcamak istemediğimde açık parfümlere yönelebiliyorum doğrusu..DP veya Parfümevinden alıyorum.

Yorum

Maalesef evet
                          Black orchid ve lancome tresor idi.
                          İkisi de internet alışverişiydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bende bir Issey Miyake L'eau Dıssey Pour Homme var, ancak sahte mi değil mi bilmiyorum.
                            3 yıldır bende, kokusu kolonyadan farksız

Yorum

Haziran ayında herkesin bildiği çok ünlü alışveriş sitesinden parfüm aldım. Daha önce kendi satıcısından almıştım bir kere de aracıdan ama sorun olmamıştı. bu sefer yine aracı satıcıdan aldım. Parfümün sahte olduğunu hemen anladım. Beş dakika sonra kokmuyordu ve birkac hafta içinde parçaları çıktı dağıldı. Siteye yazdığımda batch kod istediler sanki onun sahtesi yapılmıyor gibi. Tekrar şikayet ettim ürünü istediler ve para iadesi yaptılar. Çok uzun yazdım ama o süreçte çok sinirlenmiştim. Dünya para verip sahte parfüm almak ve iade ederken sıkıntı yaşamak berbat. Hele de parfüm gibi hassas olduğum bir konuda. Artık güvendiğim satıcılar dışında maceraya girmiyorum. Bir kere kazıklandıktan sonra insan pişmeye başlıyor parfüm nerden alınır nerden alınmaz diye.

Yorum

Audrey Bahsettiğiniz yer neresi, belirtmek sakıncalıysa DM den paylaşır mısınız ?

Yorum

• Rayiha
                                  Rayiha Yorumladı
                                  Yorumu düzenleme
                                  Evet, lütfen, ben de merak ettim..
                              İşleniyor...
                              X