Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hiç Sahte Parfüm Aldınızmı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hiç Sahte Parfüm Aldınızmı?

Aslında başlığı kaç defa sahte parfüm aldınız diye açmam daha iyi olacaktı. Sahte parfüm almadığını iddia eden üyelerimiz varsa tebrik etmek gerekir. Mutlaka şöyle bir diyalogla başlayan satışa denk gelip almışsınızdır.

Abi gümrükte çalışıyorum cüzdanımı düşürdüm arabamda bir kaç parça parfüm var onları nakite çevirip arabama benzin alıp eve gitmem gerekiyor. Çok uygun fiyattan vereceğim bir yardımcı olurmusun.

Bu işi yapanların satışa çıkmadan önce ezberledikleri senaryo,benim asıl merak ettiğim bu senaryoyu kim yazdıda bukadar tuttu,tüm satıcılar bu konuşmayı yapıyor cüzdan kaybedilmiştir,geneldede bu satıcılar yol parasnı çıkarıp antalyaya gitme eğilimindedirler.Önceden çok fazlaydı,çok denk geliyordu enazından bana hiç satamadılar şimdiye kadar,artık tezgah açıyorlar,yalnız şişeler fena değil emek harcanıyor..

Yorum

Şüphelendiğimden almamıştım. Sonradan da olayı öğrenmiştim zaten. Ayrıca şöyle bir versiyonu da var o açılışın:

"Serbest bölgeye gireceğim, arabayı falan arıyorlar, bunları elden çıkarmam lazım yoksa el koyacaklar zaten. Bana da benzin parası olur."

Ortak nokta benzin parası hep.

Yorum

Orta1 e giderken almistim. Sahte kavramindan haberim yoktu

Yorum

4 tane aldimama sonra bambaşka dünya keşfettim giriş biletim di onlar benim

Yorum

Aldığımı sanmıyorum ama çok fazla alım yaptım son 3 yılda 1-2 tanesinden şüpheliyim zamanında forum içinden almış olsam da..Hiç tester 50 tl ya da abi duty freeden getirdim diyenlere pas vermedim..

Yorum

Zamanında çok aldım hemde bile bile ama hikayesi biraz farklı bende. Adam o zamanın parasıyla 100 liradan kapıyı açıp 5 liraya verirsen alayım diyerek ihalenin bana kaldığı parfümler oldu. İşin kötü tarafı tamam 5 lira ver al abi deyince kıvıramıyorsun da

Yorum

Sadece 1 tane sahte parfüm vardı elimde onu da arkadaşım almıştı. Ben de kibar olayım diye reddetmedim) Yani para vererek sahte parfüm almadım

Yorum

Sahte Parfüm almadım ama açık parfüm çok aldım lise yıllarında.

Yorum

Hiç böyle bir muhabbete de denk gelmedim sahte parfüm de almadım. Bir kere, çalıştığım yerdeki yardımcım birkaç şişe açık parfüm alıp birini bana hediye etmişti, teşekkür edip evde çöpe atmıştım.

Yorum

Banada hediye edildi. Armani black code şu tester denenlerden hani.
                      imza kokum olduğu zamanlardı gayet güzel kullandım ama kendim almadım almamda sadece parfüm değil taklit olan herşeye karşıyım.
                      Sadece garçons.

Yorum

Öyle böyle değil neler aldım neler ya düşündükçe kendime gülüyorum 😂sürekli kandırıyorlardı beni 😁

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

2001 olması lazım. Lisedeyim. Okul çıkışında bu çantalı Ajan Smith'ler den biri Armani He ile buluşturmuştu beni. Nası sevinçliyim, bu kadar ucuza orjinal parfüm diyip çantama atıp eve koştum.

Açılışında acayip yoğun bi' aroma vardı fakat kısa bi' süre sonra uçan kokunun yerini kabarcıklar aldı. Kolum resmen mutasyona uğradı desem abartmam. Annemin "çabuk at onu" demesi, kolumu arındırmam, ardından oluşan aydınlanma süreci...
                          Son Düzenleme Lagerfeld; 26-03-17, 12:54. Tarafından yapıldı.
                          - Stop the car...
                          - What ?!
                          - Stop the fuckin' car!

Yorum

Birde bu abilerimizin poşetleri her zaman Lacoste olur. İçinde de parfümlerin yanı sıra Paul Shark hırkalar ve Lacoste T-Shirt ler olur du. Hey gidi günler hey

Yorum

İnternet alışverişleri genellikle sahte parfüm satın alma riskine meydan veriyor. 8-9 yıl önce internet üzerinden Laura Biagiotti Roma siparişi vermiştim. Orjinal parfüm şişesine doldurulmuş tam bir çakmaydı. Parfümü sıktığımda giysilerimde turuncu lekeler bırakıyordu

Yorum

İşleniyor...
                              X