Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kilian Markasının En İyi Parfümü Hangisi?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kilian Markasının En İyi Parfümü Hangisi?

Yine satılan markalardan birisi olan kilian niş parfüm sektöründe bir ilke imza atıp extreme versiyonlu flankerları piyasaya sürmüştü. Yani aslında markanın bundan sonra izleyeceği politika bunlar olacak der gibiydi.

Bu zamana kadar çıkarttığı kokulardan Kilian markasının size göre en iyi parfümü hangisi?

Çok arada kaldığım marka. Cruel desem Sth alınacak. Sth desem Pure Oud alınacak. Pure Oud desem Back to Black alınacak. Çekimserim. Feminen sürümlerini de beğeniyorum. Love olsun Liasons olsun..

En zevklerimle uyuşmayanları ya da fiyatını haketmediğini düşündüğüm kokuları söyleyebilirm ama.. Mesela Amber Oud, Rose Oud, Light My Fire ..

Boozylerinden deneme fırsatım olmayanlar var senin de övdüğün Apple Brandy mesela. Bakalım bir ara denerim umarım.

Yorum

• PinotNoir
      PinotNoir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Baraonda'yı denememiş olsaydın Apple Brandy'den çok hoşlanabilirdin...

Kilian intoxicated

Yorum

Hemen hemen 10 yılda tahminimce 65-70 parfüm çıkarmış Kilian'dan zorlarsam bir parfüm (Cruel İntensions) ancak imza parfümüm olur, diğer 2-3 tanesine ise eh işte diyebilirim. Ciddiye alamadığım ve ne yazık ki tahminimce parfümden çok kutu ve karaflara daha çok özen gösteren bir firma. Aynı disiplinden gelme bir parfüm evi olan Frapin bence Kilian'dan daha çok ilgiyi ve saygıyı hak ediyor

Yorum

Kullandıklarımdan Incense Oud ve Straight to Heaven, ama performanslar tatmin etmiyor. Benlik olmasa da ve çok tatlılık barındırsa da bir kadında Love'ı etkileyici buluyorum.

Yorum

• Onur
          Onur Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu kadar olur Mete Hocam birebir aklımdan geçenleri yazmışsınız, +1 diyerek noktayı koyuyorum😊

• Medea
          Medea Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Tabi daha kullanmadıklarım ve ayaküstü denediğimde fena bulmayıp sonra daha geniş zamanda doğru dürüst denerim diye bekleyenler de var.

apple brandy
        straight to heaven
        incense oud
        secredwood

Yorum

Bende cruel ve sth diyorum..

Yorum

• Onur
            Onur Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bende mi gariplik bilemiyorum, cruel ı kullandığım zaman hiçbirşey kokmuyor, yani kalıcılıktan bahsetmiyorum; ilk sıktığım andan itibaren(8-10 vapo yapmama rağmen) kendime bile kokusu gelmiyor. Hani tadı tuzu olmayan yemeğe saman gibi deriz ya, aynen o hissiyat oluşuyor bende parfüm sıkmışmıyım sıkmamışmıyım belli değil🤔

• Medea
            Medea Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bana göre de Versace Oud Noir ile aralarında çok büyük bir fark yok, hele bir süre sonra, yan yana test etmiyorsanız, ayırdetmek güç. Aynı parfüm değiller elbette ama düşük yayılımı falan da düşünürsek, batılılaştırılmış benzer öd kullanımıyla aşağı yukarı aynı işi Oud Noir da yapıyor.

• erdembaba
            erdembaba Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ustadlar bana kokmuyor gibi değilde kokusu farklı güzel geliyor ama kılanların genelinde kalicilik farkedilirlik sorunu var

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
          Kullandıklarımdan Incense Oud ve Straight to Heaven, ama performanslar tatmin etmiyor. Benlik olmasa da ve çok tatlılık barındırsa da bir kadında Love'ı etkileyici buluyorum.
          Mete hocam öyle demeyin Love bize de gayet güzel gidiyor, karşılaştığım her insan beğendi bu kokuyu

Yorum

• Medea
            Medea Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kendi üzerimde bütünleşebildiğim bir parfüm olmadı ama başkasının üzerinden geldiğinde hiç beklemediğim kadar beğendim. Az bir dozajla kullanılması önemli bu arada.

Markanın deneyemediğim ve Türkiye pazarında olmayan Black-Eternal-Extreme-Gold Oud içerikli kokularını ayrı tutarsak Benim Favorim

Click image for larger version

Name:	d.jpg
Views:	5320
Size:	62.9 KB
ID:	26230

Yorum

Apple Brandy benim son zamanlardaki gözdem. Daha üstüne Boozy bir parfüm koklamadım. Her defasında aynı şeyi söylüyorum ama içeceği olsa alıp içerim o derece güzel

Yorum

• harunozkan89
              harunozkan89 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              frag da içerikte içki notası gorunmuyor halbuki, çok merak ettim bak şimdi

Cruel Intentions'dan baya etikilenmiştim, Musk Oud mutluluk sebebi, StH candır. Extreme yazısı o güzelim şişeye olmayacak ama hemen üstünde yazan Straight to Heaven yazısı yine beni çekecek biliyorum o yüzden Kilian'a çok laf etmiyorum

Yorum

Love
              Good Girl Gone Bad
              Back to Black
              Incense Oud

Yorum

tabikide gözdem white crystal, ileri yaşlarda soğuk havalarda kaban üzerine sıkıp kullanabılecegm de incense oud olablr

cruel intentions güzel ama m7 oud absolu'ye benzettiğim için ysl yi tercih ediyorum
                apple brandy ve yeni çıkan sth extreme merak ettiklerim arasında

Yorum

Criminal of love değil klian bir çok niş kokudan daha beter bir şey.

Yorum

Denediklerim arasında STH ve Love diyebilirim.

Yorum

İşleniyor...
                    X