Parfüm dünyasının içine girdikçe biz parfümseverler giderek genel beğeniden uzaklaşan kokulara yönelmeye başlıyoruz. Durum böyle olunca da gelen tepkiler bazen oldukça komik ve ilginç anlara sahne olabiliyor. Başınıza gelen ve aklınızda yer edinen bir diyaloğu yazarmınız.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu Zamana Kadar Aldığınız En Komik Veya İlginç Tepki
Çökme
X
-
Sürdüğüm bir kokudan sonra yanıma gelen bir iş arkadaşım, gecmiş olsun bir yerini mi incitttin üstünden Ben-Gay kokusu geliyor demişti
- 6 beğenme
Yorum
-
2 yıl önce APLS kullandığımda
Eşim: Kapıyı pencereyi aç bu ne kadar iğrenç bir koku sakın bir daha kullanma tezek gibi kokuyor.
Aradan uzun zaman geçer ve 1 ay önce APLS kullandığımda aynen şu şekilde bir konuşma geçer.
Ben: Aşkım parfüm nasıl kokuyor?
Eşim: Hımm bal ve tütsü kokusu baskın ama diğer notalarda gayet güzel burnuma geliyor. Çok güzelmiş.
Ben: Bu 2 sene önce kullandığımda kapıyı pencereyi açtırdığın parfüm hayatım.
Eşim: Sen beni ne hale getirdin ya...
- 11 beğenme
Yorum
-
Eve gelen bir kız arkadaşımın Rien Intense Incense ile ilgili fikrini sormak için odamda parfümü koluma sıkıp kendisini çağırdım ve kolumu uzatıp parfümü nasıl bulduğunu sordum. Odada çok pis bi koku var, o yüzden parfümün kokusunu alamıyorum, ne bu dedi. Hah, işte o, parfümün kokusu dedim. Yok canım olamaz der gibi bi ifadeyle bakışı efsaneydi.
- 7 beğenme
Yorum
-
Bi' sürü komik geri bildirimler oldu hayatımda... Söyleyenlerle hep beraber saatlerce de güldük ama şu ikisini yıllar geçmesine rağmen unutamam..
Parfüm: Black Orchid
" Oğlum gelin olmuş gidiyorsun heral... "
ve
Parfüm : Avon - Tomorrow
" Baba sabahtan mı başladın ?! " (Yüklü anason notası sonrası)
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 7 beğenme
Yorum
-
-
Dior Cuir Cannage: Hacı yağı mı süründün her yerine naptın?
FM Musc Ravageur: Ahırda mı uyudun naptın ahır gibi kokuyorsun
Nicolai Patchouli Intense: Burası çamaşır suyu gibi mi kokuyor?
Daha henüz toplum içinde denemediğim Guerlain Cuir Intense var. Bakalım ona ne tepki gelecek
- 2 beğenme
Yorum
-
Yorum