CdG 8 88 seviyorum kendisini.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Erkeklerin de Kullanabileceği Bayan Parfümleri
Çökme
X
-
- 1 Beğen
-
Unisex olarak geçiyor.
Çok fazla feminen çoğu yerde bayan parfümü diye tanıtılıyor.
Benim gözümde de bayan parfümü.
Frozenwings
-
Michael kors - sexy amber ve Elie saab - le parfum sık kullandıgım parfümler oldu bu sene. Gecen gun birinde denk geldigim Mugler - Angel'ı unuttugumu farkedip, en yakın parfumeride tekrar uzunca test ettikten sonra, esime alip, gayet benim bitirebilecegim bir parfüm olacagını dusunmeye basladim.
- 2 beğenme
Yorum
-
moschino cheap and chic...
bence üzerinde durulması gereken bir koku biraz daha kalıcı olsaydı çok daha iyi olabilirdi...
kadına çok yakışıyor ama erkekte de keza olabilir...
çok ferah elegant bir koku...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 1 Beğen
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum
-
İlk denediğimde ben de aynı şeyi düşünmüştüm, aldehitli parfümler genelde kadınlar için pazarlansa da 'No.5 bir erkekte daha iyi mi durur acaba' dedirtmişti. Keskin bir sabun kokusu olarak algılıyorum, kendim için fazla sert bulmuştum. Premiere ve L'Eau versiyonları klasiğine göre daha feminen bence.
-
-
Hermes Twilly bir erkeğin çok rahatlıkla kullanabileceği bir parfüm bana göre..Şahsen eşimin böyle kokmasını isterim😊
- 1 Beğen
Yorum
-
dior addict, chanel mademoiselle, amarige kokmayalım da gerisi farketmez bence...
bu üçünü bir erkekte düşünemiyorum...İnsanın ruhu kokularıdır...
Yorum
-
Jean Louis Scherrer - Scherrer 2
Uzun zaman önce küçük bi' sample'dan denemiştim fakat dün bi' dostumun kazağındaydı bu 1986 doğumlu güzel kadın. Burası 80'lerin maskülenleri kokuyor dediğimde...
Oryantal dersi verir niteliğinde cinsiyetsiz bi' efsane kendisi.
Son Düzenleme Lagerfeld; 21-02-18, 13:56. Tarafından yapıldı.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 4 beğenme
Yorum
Yorum