Forumumuz parfüm hobisi temelleri üzerine kurulmuş bir platform. Şu ana kadar forumun parfüm hobiniz üzerindeki etkileri neler oldu?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Forumun Parfüm Hobiniz Üzerindeki Katkıları
Çökme
X
-
Forumun çok katkısı oldu forum sayesinde beş kuruşsuz geziyoruz))
- 9 beğenme
Yorum
-
Denemek istediklerime şişe almak zorunda kalmadan ulaşma imkanı vermesi en önemli iki katkısından biri. Diğeri de keyifli dostluklar. Tabi bilmediğim bazı parfümleri başkalarının yorumundan dinleyip fikir sahibi olmak veya bildiklerimi başkalarının değerlendirmesiyle okumak da ayrı bir zenginlik.Son Düzenleme Medea; 13-03-17, 21:09. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
Bence parfüm bir tecrübedir ve tecrübenin de hiç bir konuda sınırı yoktur. Bardağın görünen tarafından bakarsak Parfüm hobisi formunun bu konuda bizlere sunmuş olduğu Parfüm içeriği yorum split ve benzeri konularda yeterince bilgilendirme yapıyor, parfüm coğrafyamız arzu tutkularımız artıyor ve Splitte tanıştığımız parfümleri şişeli olarak almamıza yardımcı oluyor. Bardağın bir de görünmeyen tarafı var o da splitlerde birçok parfümle tanışıyoruz ama tek bir tarz belirleyemiyoruz, her bir koku grubunun ayrı bir güzelliği var, ben genelde odunsu ve baharatlı oryantal maskülen kokulardan hoşlanıyorum fakat farklı splitlerden edindiğim parfümlerin içerisinde farklı grup parfümlerden çok hoşuma gidenler oluyor örneğin creed ırısh tweed. tarzım olan bir koku değil ama her yaşa hitap edebilen mükemmellik derecesi tartışılır bir yazlık koku. Bu tarz değil zenginlik oluyor ve ben bu zenginlikten ben dahil herkes memnun kalıyordur diye düşünüyorum.
- 2 beğenme
Yorum
-
forum sayesinde yüzlerce koku deneme fırsatımız oldu, ufkumuz açıldı daha ne olsun. Çok değil 3 sene önce harikalar yarattığına inandığım kokuların market kokularından hallice olduğunu split ve dekantlar sayesinde deneyimleyerek öğrendim.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum