Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kolay ulaşılabilenler - Zor Elde Edilenler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kolay ulaşılabilenler - Zor Elde Edilenler

Bir parfüm ne kadar zor ulaşılabiliyorsa o kadar değerli. Ne kadar kolay ulaşılabilirse de o kadar değersiz oluyor. Bazı parfümler vardır sadece yurtdışında satıldığında veya üretimi kalktığında değerli oluyor. Elimizin altındaki cevherleri ise hep bir gün deneriz diyerek göz ardı ederiz siz bunu neye bağlıyorsunuz?

Gümrük kanunlarına bağlıyorum. Her düzgün Avrupalı vatandaş gibi biz de rahatça sample siparişleri verebilsek, bilsek ki şişesini istediğimiz parfüm bir tık uzağımızda. O zaman ne bu kadar yeni bulamadığımız kokulara ulaşmak için maddi
    ve manevi yorulur ne de bu kadar anlam yüklerdik onlara

Yorum

Sadece parfüm için mi?
      İnsanoğlu.
      elde edene kadar.
      Sadece garçons.

Yorum

En zor ulaşılanı da alsam elimde olmayan en kolay ulaşılabilir olana gözümü dikiyorum.
      Kıyafet,parfüm,kitap,gözlük vs. bir ürün dolabıma girene kadar efendi dolaba girince köle muamelesi görüyor.
      Bu yönümü törpülemeye,düzelmeye çalışıyorum yavaş yavaş

Yorum

Bay ve bayan ikisi birlikte D&G By arıyorum ama mesela çok zor bulmak 😂

Yorum

• murrjm
          murrjm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bülent Bey'de vardı sanki

• Burakkk
          Burakkk Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bayan olanı özellikle efsane bir parfümdü muratcım bilmiyorum hiç deneme şansın oldumu.

bir parfümün zor ulaşılabiliyor olması benim gözümde onu değerli yapmıyor,gerek fiyatının uçuk olması gerekse Türkiye de bulunmayışı gibi sebepler de buna dahil.Benim için önemli ve değerli olan parfümün bana ne hissettirdiğidir. Bu bazen Huncanın Jagler stormudur, bazen de dior home dur.

Yorum

Zor bulunması veya zor ulaşılması benim gözümde de parfümü daha değerli yapmıyor, sadece birkaç arkadaşın bahsettiği nedenlerle biraz sinirlendiriyor, hatta bazen başlarım böyle aşkın ıstırabına diyerek o parfümden vazgeçebiliyorum. Hele şu astronomik fiyatlı parfümlere - kokusunu kendime yakın bulmuş olsam bile - ulaşmak için hiç bir motivasyon oluşmuyor içimde.

Yorum

Umut Kurtoğlu bana cdg vettiveru'yu satarsan ona gözüm gibi bakıp ondan sıkılmayacağıma söz verebilirim. Bilgin olsun.
            Sadece garçons.

Yorum

Parfümün zor ulaşılabilir olması benim gözümde onu değerli kılmıyor ama cok beğendiğim bazı parfümlere ulaşmam cok zamanımı aldı ve meşakkatli oldu. En cok uğraştıran da vintage Derby oldu. Montabaco intensivo icin de 1,5 yıl sabırla bekledim.

Yorum

• Sahin
                Sahin Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                hocam ıntensivoyu nerden buldunuz?

• ibrhm
                ibrhm Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Ormonde jayne butiklerinde120ml olarak mevcut, ben 50ml olarak Essenza Nobile'dan aldim.

Yukardada bahsedilmiş insan yapı itibariyle böyle bir canlı sıkıntı çekmeden aldığı şeye değer vermiyor elde edincede açıkçası belirli bir zaman sonra sıkılıyor kaybedince anlıyor değerini

Yorum

İşleniyor...
              X