Bir parfüm ne kadar zor ulaşılabiliyorsa o kadar değerli. Ne kadar kolay ulaşılabilirse de o kadar değersiz oluyor. Bazı parfümler vardır sadece yurtdışında satıldığında veya üretimi kalktığında değerli oluyor. Elimizin altındaki cevherleri ise hep bir gün deneriz diyerek göz ardı ederiz siz bunu neye bağlıyorsunuz?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Kolay ulaşılabilenler - Zor Elde Edilenler
Çökme
X
-
Gümrük kanunlarına bağlıyorum. Her düzgün Avrupalı vatandaş gibi biz de rahatça sample siparişleri verebilsek, bilsek ki şişesini istediğimiz parfüm bir tık uzağımızda. O zaman ne bu kadar yeni bulamadığımız kokulara ulaşmak için maddi
ve manevi yorulur ne de bu kadar anlam yüklerdik onlara
- 4 beğenme
-
- 3 beğenme
Yorum
-
En zor ulaşılanı da alsam elimde olmayan en kolay ulaşılabilir olana gözümü dikiyorum.
Kıyafet,parfüm,kitap,gözlük vs. bir ürün dolabıma girene kadar efendi dolaba girince köle muamelesi görüyor.
Bu yönümü törpülemeye,düzelmeye çalışıyorum yavaş yavaş
- 4 beğenme
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
bir parfümün zor ulaşılabiliyor olması benim gözümde onu değerli yapmıyor,gerek fiyatının uçuk olması gerekse Türkiye de bulunmayışı gibi sebepler de buna dahil.Benim için önemli ve değerli olan parfümün bana ne hissettirdiğidir. Bu bazen Huncanın Jagler stormudur, bazen de dior home dur.
- 2 beğenme
Yorum
-
Zor bulunması veya zor ulaşılması benim gözümde de parfümü daha değerli yapmıyor, sadece birkaç arkadaşın bahsettiği nedenlerle biraz sinirlendiriyor, hatta bazen başlarım böyle aşkın ıstırabına diyerek o parfümden vazgeçebiliyorum. Hele şu astronomik fiyatlı parfümlere - kokusunu kendime yakın bulmuş olsam bile - ulaşmak için hiç bir motivasyon oluşmuyor içimde.
- 3 beğenme
Yorum
-
Umut Kurtoğlu bana cdg vettiveru'yu satarsan ona gözüm gibi bakıp ondan sıkılmayacağıma söz verebilirim. Bilgin olsun.Sadece garçons.
- 2 beğenme
Yorum
-
Parfümün zor ulaşılabilir olması benim gözümde onu değerli kılmıyor ama cok beğendiğim bazı parfümlere ulaşmam cok zamanımı aldı ve meşakkatli oldu. En cok uğraştıran da vintage Derby oldu. Montabaco intensivo icin de 1,5 yıl sabırla bekledim.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum