Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bir İnsana Kötülük Yapmak İsteniz Üzerine Sıkacağınız Parfüm
3 gün kalıcı parfüm 5tl olandan bi sahte black orchid alıp bitirirdim üzerinde .. parfümü çok severim ama çok dozajdan boğacaksam da 25 fıs interlude sıkardım üzerine, istediği kadar duş yapsın nefessizlikten zaten yığılır
Etat Libre d’Orange Secretions Magnifiques
Yosunun sütle karışması sonucu oraya çıkan iğrenç ötesi mide bulandırıcı bir koku. Neden böyle bir şey üretilir insanın aklı almıyor.
Bu başlık epey güldürdü beni Niş ve dolayısıyla ana akıma göre ekstrem kokulara erişemediğimden olsa gerek için herkesi kaçıracak bir parfüme denk gelmedim. Benim kaçtıklarım da (Coco Mad., NR uzun şişe EdT...) çoğu insana iyilik olurdu.
Biraz düşününce, Elizabeth Arden Blue Grass'ı hatırladım, hiç fena olmayabilir bu açıdan bakınca
Aşırı toksik şekerliler olabilir yaz günlerinde hanım kızlarımızın nükleer seviyede bulandıkları..
Secretion Magnifiques ise denediğimde hoşuma gitti mesela benim, çünkü bende deniz ve süt karışımı olarak gayet hoş durdu, ten meselesi yani..
Valla hocam çok ilginç enteresan kokular seven bir insanım koleksiyondaki parfümlerin büyük çoğunluğu çok ağır parfümler ama bu yazdıklarımı bedava verseler almam hele Eldo Afternoon imkanı yok yani benim yengem Kayseriliydi ona memleketten etli çemen gelirdi pişirirdi arada aynı koku metroda dolmuşta dayak yersin ya onu sıkarsan
Yorum