Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm İndirim ve Fırsatlar

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Aldığım duyuma göre Boyner'de Babalar Günü Parfüm Kampanyası olacakmış. Klasik gül oud parfümdür kafasıyla pas geçtiğim ama hiç de öyle olmadığını gördüğüm Histoires de Parfumes Fidelis için sotaya yattım. Sağolsun İstinye Park'daki arkadaş bütün Histoires standını ayrıca Ormonde Jayne ve Etat Libre d'Orange'ların da bir kısmını yılmadan bize koklattı.

Yorum

• Boynerin indirimli fiyatları n11'de ki birçok satıcının indirimsiz fiyatı bilmiyorum işimize yarayacak bir indirim gelirmi? Ümitli değilim.
      Sadece garçons.

Yorum

• Her 250ye 75 indirim yapmıştı anneler gününde. Yüzde 30 gibi bir rakama tekabul ediyor. N11 de bulunmayan bir iki markayı satıyor Serge Lutens tüm seri vardı mesela ve Histoires de Parfums keza öyle, tabi bunların hepsi İstinye Park mağazada, bir kısım da online da var. Ormonde Jayne'in yenilenen serisinin geleceği söylendi ayrıca, iyi midir kötü müdür forum ahalisi daha iyi bilir bu markayla deneyimim yok.

Yorum

• Uzaydaki ursayı kim bitirdi delikanlı gibi söylesin )) yemek yerken indirimleri uyguladım ama kartı çıkarmaya üşendiğimden 15-20 dakika erteledim işlemi. O sıra gitmiş güzelim ursa 😂

Yorum

• Boynerde çalışan bir arkadaşıma yazdım ingiltereye gidiyor kendisi o yüzden işi biraz aksatmış indirimle ilgili bir duyum almamış.
            Sadece garçons.

Yorum

• Yapmazsa beni kaybeder :P

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
                Uzaydaki ursayı kim bitirdi delikanlı gibi söylesin )) yemek yerken indirimleri uyguladım ama kartı çıkarmaya üşendiğimden 15-20 dakika erteledim işlemi. O sıra gitmiş güzelim ursa 😂
                mislife da var hala indimli

Yorum

• anigemini İndirim konusunda tekin Acarı tek geçerim sonrasında sephora geliyor.
                  Sadece garçons.

Yorum

• Tekin batmadı mı daha,online indirim yaptık dedi parfüm aldık 15 gün sonra iptal etti.

Yorum

• Yakalayabilirsen çok iyi indirimler yapıyor.
                      sürekli takip ediyorum stok sorunu yaşıyordur. Sepetime eklediğim ürünün 1 saat sonra sepetimde olmadığına şahit olmuştum.
                      Sadece garçons.

Yorum

• mislife ve myparfumeri güvenilir midir ? Kimseyi karalamak istemem ama olumsuz yorumlar var internette

Yorum

• Myparfümeri iyidir,defalarca alışverim oldu

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İkisininde güvenilir olduğunu çokca okudum son cdg black'im mislife'den alınma sorunsuz.
                            Sadece garçons.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
                              mislife ve myparfumeri güvenilir midir ? Kimseyi karalamak istemem ama olumsuz yorumlar var internette
                              Mislife dan terre hermes sipariş ettim bugün sanmıyorum sıkıntı olacağını..My parfümeriden TF noir extreme almıştım sorun yok

Yorum

• Boyner'den her 250ye 50tl indirim Kozmetik50 kupon kodu...

Yorum

İşleniyor...
                                X