Orjinal yazı sahibi: anigemini
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm İndirim ve Fırsatlar
Çökme
X
-
Beymen'de bazı Creed ürünleri -çok bilindik parfümler yok tabii ki- ve Opus IX-X indirimde.
Yorum
-
HdP'lerin hepsine ölümcül zammı vurmuşlar. 120 ml fiyatı 595'ten 780'e çıkmış. Sadece La Deesse henüz zam yapmamış gibi görünüyor. Almak isteyenler ellerini çabuk tutsunlar.
- 3 beğenme
Yorum
-
Yükselen fiyatların avantajı da oluyor. Almayı düşündüğüm bazı parfümlerden vazgeçmemi sağlıyor, para cebimde kalıyor
- 5 beğenme
Yorum
-
Evet, biraz öyle... Elde, ince eleyip sık dokunarak alınmış parfümlerden oluşan belli bir şişeli birikim söz konusuysa, zaten hem hakkını vererek hepsini kullanabilecek zaman bulmak zorlaşıyor hem de dekantlarla yapılan denemeler içinde bunlara eklenecek yeni parfümler insanın karşısına çok sık çıkmamaya başlıyor... E bi de fiyatları düşünürsek, senede iki üç tane, dikkatli seçilmiş şişeli parfüm yeter gibi geliyor bana... Olayın, satın almanın kendisinin yarattığı haz duygusuna bağımlı olmaya veya gerçek zevkimizi yansıtan bir ürün değil de statü satın almaya falan da dönüşmemesi lazım...
-
Orjinal yazı sahibi: cornelius View PostHdP'lerin hepsine ölümcül zammı vurmuşlar. 120 ml fiyatı 595'ten 780'e çıkmış. Sadece La Deesse henüz zam yapmamış gibi görünüyor. Almak isteyenler ellerini çabuk tutsunlar.
HDP mavi şişe alsaydım iyidi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: promesta View PostGeçen Tekin Acar'da Dior homme parfum'un 560 (yazıyla beşyüz altmış) TL'cik ( ingilizce five hundred and sixty turkish liras) olduğunu görünce memlekette parfüm almanın iyice imkansızlaştığını anladım.
Yorum
Yorum