Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm İndirim ve Fırsatlar
Çökme
X
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Beymeni 4-5 Gün önce yaptığı %20 zamların ardından Kara cuma için %20 indirim yaparak tekrardan 1 hafta önceki fiyatlara geri döndüğü için tebrik ediyor ve firma olarak başarılarının devamını diliyoruz
- 6 beğenme
Yorum
-
Esteelauder’e dikkat benim kartımdan mükerrer çekim yaptı, farkına varmasam iademi yapmadan kazıklıyolardı. 15-20 gün sonra farkettim bankayı aradım, ikisi de muhasebeleşmiş üzerinden de zaman geçmiş firmayı arayın bir dediler. Aradım iademi yaptılar ama ne bir özür ne bişey, iğrençler yani. Sanalkart kullanmadan alisveris yapmayın illa alacaksanız.
- 3 beğenme
Yorum
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Yorum
-
İthalatçı firma L'Oreal Türkiye'nin Trendyol içinde açtığı "Yves Saint Laurent Beauty" sayfasında, parfümlerde %30 indirimle birlikte sepette de bazı avantajlar var:
https://www.trendyol.com/magaza/yves...m-236430?sst=0
- 1 Beğen
Yorum
-
Şu an güncel kampanyalarda en iyi indirim boynerde her 300 tl ye 100 tl indirim yapıyor. Sevil de 650 tl 150 tl indirim, Sephora yüzde 25 indirim, beymen yüzde 20 indirim, hos yüzde 25(bazı ürünlerde indirim artabiliyor net indirim yüzde 25) indirim.Son Düzenleme furkan1001; 12-12-20, 13:47. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum