Home Of Scents de bazı parfümler %40 indirime girmiş. Duyurulur
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm İndirim ve Fırsatlar
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostHome Of Scents de bazı parfümler %40 indirime girmiş. Duyurulur
- 2 beğenme
Yorum
-
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmasın, Home Of Scent, benim akrabam değil, komisyon aldığım bir yer de değil. Herkes işine geleni alır, işine gelmeyeni almaz ve eleştirmekte de serbest. Daha ucuzu var da biz mi almıyoruz? :-)) Benimkisi sadece duyuru, Sospirolar dip yapmış mesela
- 4 beğenme
Yorum
-
Eyvallah Ali hocam eksik olmayın. Bir çoğumuz bir birimizi tanıyoruz. Ben görüneni söyledim. Evet bazılarına zam yaptıktan sonra %20 indirim yapmışlar. Bazılarında da %40 indirim yapmışlar hem bindirmeden indirmişler :-) Ex nihilo baya bi inmiş, Olfactive ve Linari markalarında göz ardı edilmeyecek indirimler var. Sospiro lar keza öyle. Ben Sospiro Opera yı 1600 TL ye aldım burada 1130 TL
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostArkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmasın, Home Of Scent, benim akrabam değil, komisyon aldığım bir yer de değil. Herkes işine geleni alır, işine gelmeyeni almaz ve eleştirmekte de serbest. Daha ucuzu var da biz mi almıyoruz? :-)) Benimkisi sadece duyuru, Sospirolar dip yapmış mesela
Benim asıl demek istediğim bu yüzde 40 indirimler vs bitince mesela Min NY lar 2000₺ ye mi çıkacak? Sayfaları bu anlama geliyor da Bence bu da bir taktik olabilir satış adına...
- 1 Beğen
Yorum
-
Onları ben de gördüm hocam. V Canto, Min New York ve Kemi markalarını Yükseltip %20 indirimi öyle yapmışlar. Benim demek istediğim bazılarına bindirim yapsalar da %40 indirimi görmezden gelmeyelim. Olfactive ler %20 indirimli iken yanılmıyorsam 1000 Tl yakın bir rakamlardaydı (şu anda 699 TL) mesela. Linari markası keza öyle. Fiyatları eder etmez orası tartışılır tabi ki de.
-
https://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Style-16257.html - 650 TL
https://www.fragrantica.com/perfume/...arde-4335.html - 700 TL
Bence çok iyi fiyatlar. Arayışı olan varsa kaçırmasın.
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cctaymaz View PostArkadaşlar hepsiburada'da bazı parfümleri sepete attıktan sonra ekstra %25 indirim yapıyor. Parfümleri sepete atıp indirim olanların ekran görüntüsünü aldım. Piyasaya göre çok uyguna gelenler var. İhtiyacı olanlar bir göz atsın.
Yorum
-
Creed Royal Oud klonu Black Pepper & Cedarwood EDP. 80 ml. 69,95 TL
Dior Homme Cologne klonu Vibrant Leather Summer EDP. 120 ml. 99,95 TL
Creed Aventus klonu Vibrant Leather EDP. 60 ml. + DH Cologne klonu Vibrant Leather Summer EDP. 60 ml. = 99,95 TL
Son Düzenleme Aryan; 26-04-20, 16:28. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
Home Of Scent de Niche parfümlerin fiyatları tavan yapmış: Kemi, Xerjoff, Puredistance, Ramon Monegal, Atelier, Evody, MFK lar, Micallef, Simimi benim fark ettiklerim.
Yorum
-
Size söylemiştim hocam fiyatlar artacak diye ama satamayacaklar mecbur indirecekler. Zaten kıt piyasada zam yapmak intihar bence
-
Aynen öyle hocam. Zaten şu ana kadar sattıkları kardı. Bundan sonra kimse doğru düzgün parfüm almaz alamaz durumda olacaktır benim kanaatim.Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 01-05-20, 17:11. Tarafından yapıldı.
-
Yorum