Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm İndirim ve Fırsatlar
Çökme
X
-
Guerlain - Rose Nacree Du Desert Uzay'da 377,50 TL.
Güzel fiyat bu seri için, ilgilenenlere duyrulur.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Byodorrn11 tuna parfumeride AJMAL ürünlerinde indirim var. Acaba Ajmal marka parfum kullanan oldu mu? yorum yapabilirseniz sevinirim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
amber wood denemiştim beymende. güzel parfümdü ama 1000 lira civarıydı değer mi değmez mi bilemem
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea
Ajmal Amber Wood'u ben de denemiştim. Son yıllarda fazlasıyla kullanılan "woody amber" denen gayet ucuz bir sentetik malzemeyi oldukça yumuşak bir şekilde kullanıp ortaya herhangi bir kompozisyon koymayan son derece sıradan bir parfüm. Bana Beymen'de parfümü deneten satış temsilcine de söylemiştim bunu diye hatırlıyorum. Fiyatıyla ilgilenmemiştim bile ama şimdi okuyunca ağzım açık kaldı. Acaba yanlış bir parfümden mi bahsediyorum diye tereddüte düştüm, çünkü benim denediğim parfüm 200 lira bile etmez bence.
- 2 beğenme
Yorum
-
Normal şartlarda her zaman Tekin acar ve Sevildeki kampanyaları takip ederim unutursam bile mutlaka hatırlatırlar. Benim Tekin Acar ve Sevil de her zaman indirim yapıyorlar tekin acar da %25 Sevil de %40. Antalyada Tekin acarda parfüm alımında rekorun bende olduğunu öğrendim 43 tane parfüm almışım, Sevil i bilmiyorum ama En pahalı parfümleri Sevilden aldım diyebilirim, her ayın ilk pazartesi günleri Sevilde % 40 indirim hakkım var, benim gibi yağlı müşteri olduktan sonra :-))
Yorum
-
n11.com da uzayexclusive başta olmak üzere birçok kozmetik mağazasında sevgililer gününe özel bir çok üründe %14 indirim buna ek olarakda %11 de n11.com un kendi indirimi var %14 indirim için 100tl %11 indirim için ise 150 tl üstü alışveriş yapmak gerekiyor kuponlar kısmından yada siparişin ödeme aşamasında kupon bölümüne sevgililer11 yazarak %11 indirimi aktif edebilirsiniz toplamda %25 gibi tatmin edici bir rakam çıkıyor iyi forumlar.
Yorum
Yorum