Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

EDT si EDP sinden daha başarılı parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• EDT si EDP sinden daha başarılı parfümler

Bazı parfümlerin EDT ve EDP versiyonu olmak üzere 2 versiyonu birden satışta olmaktadır. EDT olarak çok beğendiğimiz parfümlerin daha kalıcı ve daha yoğun olduğunu sanarak aldığımızEDP versiyonları ise bize EDT nin verdiği hazzı vermez.

Size göre EDT si EDP sinden daha iyi olan parfümler hangileri?

Parfümü sanat haline getirme olayi ''seyreltme'' ile basliyor. Yani ekstrat yapmak kolay, yogun ve etkileyici bir edt yahut kolonya yapmak zordur. Bunun disinda gunumuz edp mantigi oldukca farkli isliyor zaten. Yani farkli bir parfümü onceki nuanslarla sunmaya calismaktan ibaret. Begenilen bir edt'yi yogunlastirmak olmuyor genelde yani. Aklima gelen edt starları asagida belirtiyorum;

Terre Hermes
    Fahrenheit
    Chanel Bleu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Optuna View Post
      Parfümü sanat haline getirme olayi ''seyreltme'' ile basliyor. Yani ekstrat yapmak kolay, yogun ve etkileyici bir edt yahut kolonya yapmak zordur. Bunun disinda gunumuz edp mantigi oldukca farkli isliyor zaten. Yani farkli bir parfümü onceki nuanslarla sunmaya calismaktan ibaret. Begenilen bir edt'yi yogunlastirmak olmuyor genelde yani. Aklima gelen edt starları asagida belirtiyorum;

Terre Hermes
      Fahrenheit
      Chanel Bleu
      İmzamı atıp bir eklemede ben yapayım

Boucheron Jaipur

Yorum

Kadın parfümlerinde, tereddütsüz şu parfümlerin EDT versiyonlarını cok daha başarılı ve özel buluyorum,

Narciso Rodriguez EDT (ilk çıkan parfümü, siyah şişe)
        JPG Le Classique EDT (EDP çok sönük kalıyor yanında)
        Coco Chanel EDT (EDP biraz ağır ve boğucu, EDT ise çok katmanlı ve nota geçişleri daha güzel hissediliyor)

Yorum

Hypnotic poison edt daha başarılı
          http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Benim şahsi fikrim Elie saab edt , edp den daha güzel diğerlerini Minty ve Kartaliçe yazmış aynen katılıyorum...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kartaliçe View Post
              Hypnotic poison edt daha başarılı
              +1 kesinlikle katılıyorum, EDP versiyonunda meyankökünü ayarsızca kullanarak kokuyu mahvettiler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post

İmzamı atıp bir eklemede ben yapayım

Boucheron Jaipur
                matrai edp var şanslılardanmıyım şişesi böyle puslu Click image for larger version

Name:	boucheron-jaipur-homme-eau-de-parfum.jpg
Views:	209
Size:	31.2 KB
ID:	21645

Yorum

Bilemedim ne desem hangi parfümü örnek versem..shalimar in edt si bana güzel geldi ama edp yi etraflıca denemek lazim

Yorum

Ben hala ikilemde olsamda Lalique Encre Noire çoğu kişi için bu konumda bir parfüm.

Yorum

Terre D'hermes, Tom Ford Noir, Dior Homme ve Chanel Allure Homme Blanche Edition EDT konsantrasyonu daha çok hoşuma giden kokular olmuştu... Ve tabii ki Encre Noir.

Yorum

Direk Terre D'Hermes..

Yorum

Jimmy Choo EDT

Yorum

dolce gabbana - the one EDT kanımca EDP den çok daha güzel amber kokusuna sahip.

Yorum

Chanel Allure
                              Givenchy Hot Couture

Yorum

İşleniyor...
                              X