Biz parfümseverlerin şu ana kadar deneyip te bu parfüm bu paraları kesinlikle haketmiyor dediğimiz bir çok parfüm olmuştur. O kadar para verilip te hayal kırıklığına uğradığımız fiyatını kesinlikle haketmeyen performans veya koku güzelliği yoksunu olan parfümleriniz nelerdir?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Fiyatını Haketmeyen Parfümler
Çökme
X
-
Metin Hocam biraz yavaş çok hızlısınız kıydınız geçtiniz ortalığı, Creed leri denemedim henüz 4 tanesi hariç, Kilian lara okey Clive christian a da okey kokuların geneline göre fiyatları pahalı, ama micallefler o kadar pahalı değil, bakmayın diğer mağazalarda pahalı satıldıklarına (birçok mağazanın kar marjı %70 i buluyormuş hocam), hem micallefler 100 ml diğerleri 50 ml, Royal Vintage Aventus un İkamesi bana göreOrjinal yazı sahibi: promesta View Postmicallefin hepsi, clive christian'ların neredeyse tamamı, Creed'lerin bir çoğu, kilian'ların yarısından fazlası.
Yorum
-
Roja Dove ya da benzeri seviye markalar, kokuları güzel bile olsa (ki tartışılır), o astronomik rakamları hakediyor mu diye de bakılabilir.
- 2 beğenme
Yorum
-
Roja hak eder Mete üstadım. Kullandığı içerikler o fiyatı koymasını sağlıyor, zaten bunu kendisi de belirtti. Şişe tasarımı ayrı bi' bacağı işin. Hatta bi' röportajında hammaddeye yatırdığı paranın uzun bi' süre kendisini kısıtlamasına bile neden olmuş.
Ha kokuyu seversin sevmezsin orası tartışılmaz fakat o etiketin önemli bi' nedeni olduğuna vurgu yapmak istedim.Son Düzenleme Lagerfeld; 05-03-17, 14:15. Tarafından yapıldı.
-
Hiç ikna edici gelmedi. Başka otoriteler de, biri size bu uçuk fiyatların nedeni kullanılan hammaddeler derse gülüp geçin demişti. Bu kullanılan kaliteli içerik konusunun çok fena suistimal edildiğini düşünüyorum.Son Düzenleme Medea; 05-03-17, 14:23. Tarafından yapıldı.
-
Bu arada son denediklerimden FM Angéliques Sous La Pluie rekor kıran düşük performansıyla fiyatını hiç haketmeyenler arasında kendine rahatça yer bulur.
Yorum
-
Bende katılıyorum bana görede bir niche marka yüzlerce parfüm üretmemeli çok güzel tarzda sayılı parfüm üretmeli bakıyorum 50 den fazla farklı parfüm üreten firmalara %80 si beklentiyi karşılamamış 50 parfümünden 5 i 10 u tercih ediliyor gerek yok bana göre 10 tane yap ama hepsi şaheser niteliğinde olsun
Yorum
Madem ortası yok, o halde bizde Roja üst sınıf "fetish" i diyip gülüp geçelim üstadım. Yapacak bi' şey yok. Yüzüklerine kurban olduğum ingilizin yalancısıyım.
Yorum