Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Arkadaşlar her şey iyi güzel de sevincim kursağımda kaldı. Şu Flacon u açamadım gitti takım çantasını aldım elimde kalıcak şişe . yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Tavsiyeniz için teşekkürler. Ama korktum açılınca içine yağ filan damlar diye. Harveyde ki bi arkadaş vites gibi düşün sağ sol yap vida gibi değil dedi ve açtım. ben vida gibi döndürmeye çalışıyordum
Umut Kurtoğlu inşaAllah dediğin gibi olmaz umut hocam. Notaları hoşuma gitti FM’den bir parfüm istiyorumdum bunda karar kıldım deneyince üzerine konuşuruz.
ben çokseviyorum hocam frederic malleden ben de en çok french loveri sevdim. vetiveri biraz belirgin o başta acımsı tat veriyor kokuya dip notalar odunsu hoş bir eda bırakıyor kesinlikle çok güzel bir koku olarak görüyorum ben. güzel günlerde kullanın
HDP Blue Bootle— çok komplex bir koku değil. Tatlı bir açılışı var sonrasında freshlik devreye giriyor. Tam genel beğeni kokusu 20-30 yaş kullanmay daha ideal. Kalıcılık olarak kullandığım en kalıcı yaz parfümlerindendir. Performans çok iyi
Bond No 9–B9 başta lastiğimsi bir kokuyla açılıyor bu hangi notadan kaynaklı bilemedim kullanılan miskten kaynaklı olabilir. İlk bir saat kokuyu sevemedim ama sonrasında Tiziana terenzi casanovanın biraz daha güçlü hali diye tarif edebileceğim bir koku kalıyor yanlış benzetmiyorsam. İlk başta acaba dedim ama sonrasında alıştım kokuya. Bu da performans olarak üzmeyecek kokulardan
Bu hafta Yves Saint Laurent Supreme Bouquet 80ml ve Hermes Twilly 85 ml aldım. Yarından itibaren de İstanbulda olacağım inşallah, aklımda 2 parfüm daha var alınacak, beğenirsem tabii..
Yorum