Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
Yorum
-
Ben sprint atarım peşinden.Hafif hayvansallı baharatlı sert bir yapısı var sonra hafiften yumuşuyor. Birkaç parfümü anlatmada zorlanıyorum onların başında bu var.. Anlatılmaz yaşanır bazı kokular başkan. Yalnız baharat baharat olalı bu adamın kullandığı gibi kullanılmadı 😇 Sen koş sample ın peşinden bence. Sonra kendin karar verirsin. Kör alış yapılmayacak kokulardan. Yazık olur parana.
-
-
- 3 beğenme
Yorum
-
1 Photo
- 5 beğenme
Yorum
-
Guerlain Songe D'un Bois D'ete ve
Ausganica Flora Scentherapy
Ausganica Botanica Scentherapy adlı 2 organik parfüm denemesi ile Mart ayını açtım.
- 4 beğenme
Yorum
-
Amouage jubılatıon vıntage ve
Ysl m7 fresh vıntage
Son Düzenleme harunozkan89; 08-03-17, 15:37. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
Geçen haftasonu koku kartında denediğim Chanel Antaeus'i gayet günlük hayatta kullanılabilir buldum.Üstelik serin ilkbahara aylarına da çok yakıştır.Bir diğer nokta da koku kartında 1 hafta geçmesine rağmen hala net bir şekilde hissediliyor.Uzatmayayım evet aldım
- 6 beğenme
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Lidge Vintage (2007) Yeni lidge fiyatına bulabilsem en az 10 tane alırdım. Koku güzelliği ve kalıcılık muazzam , farkedilirliği yeni lidgeler gibi fena değil, bence şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi designer Lidge Vintage, Dhi Vintage da ikinci sıradaSon Düzenleme Julyus; 10-03-17, 23:18. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
fakat yine siyah cerceveli olan 2014 lıdge ile kıyasla nasıl bilmiyorum
-
2014 siyah bantlı ile 2014 şeffaf olan şişe arasında hiçbir fark yok, 2015 ve 2016 batchlerde ise açılışdaki turunçil biraz daha baskın gibi geldi. 2011 lidge ile 2007 lidge arasındada farklılıklar var, 2011 batchde oldukça güzel. İnanırmısın 2007 batchli lidgemi neredeyse hergün kapağından kokluyorum
-
songe bois d'un d'ete Umut hocam MarkafonidenSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 06-11-17, 19:54. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Postsongw bois d'un d'ete Umut hocam Markafoniden
Teşekkürler bilgi için. Bedavaya geldi.Gözlüğü fotoğraflık ödünç alırım Ragıp Hocam. o_OSon Düzenleme Umut Kurtoğlu; 11-03-17, 00:26. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum