Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Mont Blanc - Explorer
Mâlum yaz aylarında her sene olduğu gibi bu sene de ekonomik Aventus arayışlarına devam. Özellikle Mont Blanc'nun Givadaun tarafından üretilen yeni koku sentetiklerini (OrPur® bergamot, OrPur® vetiver, Ambrofix ™, Akigalawood®) bu parfümde kullanması beni çok heveslendirmişti. Acaba Armaf'ın CDNI'sinden ya da Afnan'ın Supremacy Silver'inden Aventus'u yakalamakta daha başarılı olacak mıydı? Maalesef olamadı; tabii ki Explorer çok fazla kompliman alıyor; ama yine de CDNI ve Supremacy Silver'den daha iyi bir Aventus klonu değil; ayrıca CDNI'den ve Supremacy Silver'den daha pahalı. Bence biraz bekleyin yakında zaten Intense versiyonu da çıkar Explorer'in...
Paçuli papirüs amber gül yoğun hissediliyor küflü rutubetli toprakta gizlenmiş eski sandık kokusu chanel coromandel ve prada amber femme arasında eski kokan bir parfüm getiricem bir daha ki buluşmaya
Creed Millesime Imperial
Guerlain Derby
Profumum Roma Aqua Di sale
Nasomatto Black Afgano
Nasomatta Baraonda
Xerjoff Uden
Amouage Reflection
Amouage jubilation
Mfk Lumiere Noire
initio Absolute Aphrodisiac
Lancome iris Dragees
Lancome Roses Berberanza
Beyler kusura bakmayın ben tapatalk kullandığım için göremedim yorumlarınızı 😀😀
Aslında aldığım yerde iki adet 25ml var birini Umut kardeşime söz verdim. Diğerini isteyene yardımcı olurum yada belki bi vintage spliti mi
yapsak Sherrer fln olan ne dersiniz 🤔😀 Rayiha Lagerfeld
Son Düzenleme Cakcetin; 23-06-19, 00:06. Tarafından yapıldı.
Yurtdışında Benim için Kıymetli Bir Abinin Getirdiği Parfümler
Marbert Third Dimension Man çok araştırdığım bilgilerine zor ulaşsamda süper yorumlar okuduğum bir parfümdü. Bunu getiren abim de benim olumlu yorumlarımı duyunca kendine de aldı ve gerçekten çok iyi olduğunu çok beğendiğini bana söylemişti.
Elime geçince anlıyorum ki harika ötesi bi parfüm [emoji846]
Kısaca şunu söyliyeyim Guerlain Lidge ve Eski kafa parfümlerin birbirine karıştığı bir harman. Stoklayacağım [emoji3][emoji6]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Esim icin Bronze Goddess Edp ve kendim icin Gentleman Cologne. Ferah, yazlik, fisir fisir dusunmeden kullanilacak bir parfum olarak Givenchy’i tavsiye ederim. Performans da bir Edt’ye gore hic fena degil.
Yorum