Bu aralar Vintage heyecanı sardı beni.En son Olinka Grandiosa(1993 üretimi) ile Cridance(1992 üretimi) aldım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
Gaza geldim resmen - dayanamadım ve listemdekilerin çoğunu aldım.
Nasomatto Baraonda, Dior Fahrenheit, Neroli Portofino, YSL L’homme Ultime, Bleu de Chanel & Le Labo Jasmin 17 ve Creed GIT.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Drekoo View PostTiziana Terenzi Casanova. Bu ne afilli kutu. Şimdiye kadar en güzel parfüm sunumu diyebilirim. Tepedeki ışık kapağı kaldırınca yanıyor. Müthiş tasarım
- 1 Beğen
Yorum
-
Aynen Ekrem hocam. Belirttim de zaten.. Tabii ki beğenilere saygım sonsuz. Ama markaya eleştirel baktığım zaman, neredeyse birbirinin kopyası, misk ile güçlendirilmiş meyveler vs hakim. Parfümsever olarak beklentim daha yüksek idi bu markadan. Parasını haketmeyen markaların başında bu aşağıda da saydığım bir kaç İtalyan marka var. Çünkü işin gösteriş kısmı daha çok sattırıyor. Bizleri tenzih ediyorum. Herkes her şeyi sevmesin tabii ki Yorum kişisel
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Gösterişe önem veren markaların büyük çoğunluğunun "sıvılarından" artık hiç bir beklentim kalmadıİnsanın ruhu kokularıdır...
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
aynen öyle bende de vardı kokusu tek düze ne koktuğu belli değil diğer terenziler gibi belki biraz draco biraz da kirke eh işte...
- 3 beğenme
Yorum
-
Özellikle Ursa ve Laudano hariç gerisini at! (bunlar haricindekileri seven arkadaşların zevklerine saygım tabii ki sonsuz). Ki yeni yeni meşhur olmaya, duyulmaya başlayan markalar, özellikle italyanlar! bu işi iyice gösterişe döktü. Yok el yapımı şişe imiş (bkz Moresque) bilmem neymiş. Yahu içindeki bir şeye benzemedikten sonra. Birbirinin kopyası basit tasarımlar il nereye giden bir özgünlük anlayışı. Esinlenmekten bahsetmiyorum! Kopya Tabi yine hepsinin 2-3 amiral gemisi var (sağlam denebilecek parfümleri). Asıl enteresan olan bizler gibi parfüm hobisini farklı boyutlarda yaşayan kitlelerin dışındaki standart kullanıcı dediğim masum vatandaşlar da bizlere göre basit gelen kokuları seviyor. Ki pazarlama tekniği tam da burada işin içine giriyor sanırım. Benim alanım değil bu konular Ama bana göre Tiziana Terenzi, Sospiro, Moresque, The Merchant of Venice gibi markaların bizi hedeflemedikleri kesin
kullananlara saygım sonsuz tek ricam ursa sıkıp yanıma gelmemeleri
İnsanın ruhu kokularıdır...
- 1 Beğen
Yorum
-
.....Tiziana Terenzi, Sospiro, Moresque, The Merchant of Venice gibi markaların bizi hedeflemedikleri kesin
- 3 beğenme
Yorum
-
-
Issey Miyake L’eau d’Issey
Issey Miyake L’eau Majeure
Miller Harris Fleurs de Sel
Yazlık yatırımlara başladım. Deniz, tuz, mandalina, portakal...
Uygun fiyat düşerse bi Nicolai bi de Hermes Jardin’lerden birini düşünüyorum.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum