Arif’in Manchester’a attığı gol, Şener Şen’in yaz kızım 3 torba çimento… gibi, nerde o parfümün kokusunu duysanız adını şak diye söyleyeceğiniz kendine has tarzı ve kokusu olan ve diğerlerinden kolayca ayırt edebileceğiniz parfümler hangileri?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Jenerik Parfümler
Çökme
X
-
Çevremde kokusunu duyduklarım veya duyma ihtimalimin yüksek olanları arasında hemen tanınabilecekler:
Terre d'Hermes
Dior Homme
D&G The One
Costume National Homme
Aventus
Joop! Homme
Kenzo Pour Homme
Mugler Angel
Mugler Alien
Chanel No.5
Tobacco Vanille
Musc Ravageur
Baccarat Rouge 540
Oud Satin MoodSon Düzenleme Aryan; 03-04-22, 17:03. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
-
En çok duyduklarım ve ayırdettiklerim:
Lancome La Vie est Belle
Dior Hypnotic Poison
Coco Mademoiselle
Mugler Alien
Narciso Rodriguez EdT
Burberry Weekend
Cacharel Noa
Prada Iris
Dior Homme Intense
YSL Homme
Terre d'Hermes
TF Black Orchid
Kenzo Pour Homme
- 4 beğenme
Yorum
-
Benim kastettiğim evet L'Homme, sanırım siz Pour Homme dediğimi düşündünüz matrai.
Etrafta çok duyduğum, narenciyeli baharatlı, bayık, duyduğum anda rahatsız olduğum bir parfüm vardı, parfümeride en ön raflardaki parfümlerden başlayarak aradım ve en yakını L'Homme idi. Tahminim o yönde, ama bu parfüme benzeyen, çokça taklidi yapılan başka bir popüler parfüm varsa o da olabilir.Son Düzenleme Rayiha; 03-04-22, 21:29. Tarafından yapıldı.
-
Daha kokusu ilk aldığım anda cevabı yakıştırabileceklerim.
creed Aventus
Dior Fahrenheit
joop Homme
issey Miyake Homme
Dior Hypnotic Poison
Frederic Malle Portrait Of A Lady
MFK Baccarat Rouge
TF Black Orchid
Costume National Homme
Mugler Angel
Frederic Malle Carnal Flower
Chanel Coromandel
Montale İntense CafeSon Düzenleme matrai; 03-04-22, 21:02. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
Ben bilindik parfümleri asla ayırt edemiyorum. Çünkü bilindik parfümler birbirlerini çok çağrıştırıyor. Özellikle de uzaktan yayılımları. Ama daha özel parfümleri anında ayırt edebilirim. Şanssızlığım o ki Trabzon'da klişe parfümler dışında parfüm kullanan 3 5 kişiden biriyim. Örneğin birisi Tauer parfümlerinden birini kullansa ve kokuyu alsam hemen anlarım... Ya da Barrois Ganymede gibi kendine has parfümleri...Son Düzenleme cantona8; 04-04-22, 14:36. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
Yorum