Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bir Kadının Mutlaka Kullanması Gereken Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bir Kadının Mutlaka Kullanması Gereken Parfümler

Bir kadının hayatının bir noktasında yolunun kesişmesini beklediğiniz ve dolabında mutlaka olmasını beklediğiniz parfümler hangileri?

Çok fazla kadın parfümü denemedim ama Masque Milano Petra beni müthiş etkileyen bir parfüm. Büyüleyici bir kokusu var, ama maalesef fiyatından dolayı erişilebilirliği düşük.

Yorum

• Myrkur
      Myrkur Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      matrai Peki ikisi arasında aradaki fiyat farkına değecek kadar bir kalite farkı var mı? Yani ileride birisine hediye almaya karar verirsem gönül rahatlığıyla Coco Mademoiselle Intense alabilir miyim? (Deneyimleme şansım olmadı henüz)

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Evet var Chanel kesinlikle çok daha kaliteli. Petra kesinlikle para tuzağı.

• Myrkur
      Myrkur Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Teşekkürler bilgiler için 👍

Yok.
    "Parfüm meraklılarının mutlaka deneyimlemesi gereken parfümler" denirse başka,, ama "dolabında mutlaka olması gereken" gibi iddialı bir ifadenin parfüm gibi kişisel bir konuda geçerli olmayacağını düşünüyorum.

Yorum

İçeriğinde sandal ağacı ve yasemin tercihen gül olan herhangi bir koku
      İddialı hanımlar için ise ud ve baharatları da ekleyebiliriz...

Yorum

Hemen eklememi bu sayfayada yapayım.

Chanel Coco Mademoiselle: Benim için saf elegantlığın ve zarafetin sembölü. Bir kadın böyle kokmalı dediğim parfüm.

Dior Hypnotic Poison: Kadının dişiliğini ön plana çıkartan wamp karakterli ve benim için erotik yapılı bir parfüm.

Mugler Alien. Futüristik parfümlerin en sevileni en klası. Tüm yaş gruplarına hitap eden kokusu ve zamansız oluşu ile her kadının kullanması gereken bir eser.

Balenciaga Florabotanica: Tertemiz ve mis gibi kokan, yeşil hissiyatlı ferah bir gül parfümü. Kadının saflığını ön plana çıkaran asil parfümlerden.

Guerlain Mon Guerlain. Listedeki en genç parfüm. Gençlikten kastım çıktığı yıl itibariyle. Ama ne zaman kokusunu duysam başımı çevirmeme ve kokunun geldiği yere beni götürmesine karşı koyamıyorum.

Frederic Malle Portrait Of A Lady: Paçuli ve gülün karanlık aşkı. Kokusuyla ortalığı yakıp yıkıp domine etmek isteyen kadınların göz bebeği. Hiç de öyle çıtı pıtı olmayan biraz maskülen ve orta yaştaki kadınların patron parfümü.

Chanel No 5: Yaşayan efsaneyi tavsiye etmezsek olmaz. Parfüm sektörünün mihenk taşı olmazsa olmazı. Kadın gibi kadın parfümü.

MFK Baccarat Rouge: Bir çok kadını Niche dünyasına sokan son döneme damga vuran parfüm. Onun en büyük özelliği isminin markanın önüne geçmesi. Kurkdjian deseniz kimse bilmiyor ama Baccarat dediğiniz anda dünya duruyor.

Dolce Gabbana Light Blue: Güvenli ve pozitif hissiyatlı kokusu ile kadınların yaz boyu hunharca kullandığı parfümlerin başında geliyor.

Parfums De Marly Delina: Gül, liçi, rhubarb, vanilya gibi notalarla tatlı-ekşi dengesine kurulmuş oldukça zarif ve etkileyici bir parfüm.

Yorum

Bu sene akrabalara doğum günlerinde dakant paketleri hediye edeyim derken, aradığım sayfayı buldum.

Yorum

ellie saab le parfüm,lolita lempicka,burberry body..haa bide yeşil elma kokusu dkny be delicıus hastasıyım...

Yorum

dior hypnotic posion u unutmuşum..inanılmaz dişi...

Yorum

İşleniyor...
              X